Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ασημίνα Νικηφόρος: Φεύγουν μαζί με τον Σέργιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ασημίνα Νικηφόρος: Φεύγουν μαζί με τον Σέργιο

Άγριες Μέλισσες spoiler Ασημίνα Νικηφόρος: Ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του Αντ1.

Ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του Αντ1 που έχει καθηλώσει το κοινό, Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα εγκαταλείπουν το Διαφάνι και παίρνουν μαζί τους τον Σέργιο!

Η αποκάλυψη του Κωνσταντή ότι ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη έχει συγκλονίσει τον Νικηφόρο. Δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό του ότι έπεσε θύμα του Δούκα, ο οποίος τον εξαπάτησε ακόμα μια φορά για να αποκτήσει περιουσία. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, όμως η προσπάθεια αυτή καταλήγει σε αδιέξοδο και έτσι πέφτει κι άλλο ψυχολογικά. Ο Κωνσταντής παρά το γεγονός ότι χώρισε από τη Δρόσω, συνεχίζει να την υπερασπίζεται στη Μυρσίνη, η οποία θέλει να τον φέρει στα νερά της. Τις επόμενες ημέρες στο Διαφάνι, όλα φαίνονται τέλεια… Η ανακωχή απλώνεται από άκρη σε άκρη και τόσο η οικογένεια Σταμίρη όσο και η οικογενεια των Σεβαστών βιώνουν μεγάλες χαρές.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη είναι έγκυος

Η Πηνελόπη είναι έγκυος ενώ ο Κωνσταντής και η Δρόσω αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά. Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν συμμερίζεται τη χαρά της οικογένειάς του, αφού βυθίζεται όλο και πιο στη θλίψη του και συνειδητοποιεί ότι από τότε που επέστρεψε στο Διαφάνι όλη η ζωή του άλλαξε και παίρνει μία σημαντική απόφαση.

Σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα και το My tv, ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν το γιο τους και να φύγουν από το χωριό και αυτό την αιφνιδιάζει, μιας και έχει απομακρυνθεί από το σύζυγό της. Δεν ξέρει αν μπορεί να τον ακολουθήσει στο Παρίσι.

Όταν όμως ο Σέργιος ανακαλύπτει τον λόγο που μπήκε η Ελένη στη φυλακή και η Μυρσίνη δεν σταματά να ρίχνει λάδι στη φωτιά, η Ασημίνα έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν για πάντα στο Παρίσι.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις