Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 17/2 σήμερα: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 17/2 σήμερα: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler αποχώρηση 17/2 σήμερα: Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν απόψε ακόμα ένα έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor spoiler αποχώρηση 17/2 σήμερα: Τελευταίο επεισόδιο από τα συνεχόμενα καρέ που έχουμε από Κυριακή έως Τετάρτη στο Survivor. Ένα επεισόδιο που έχει έπαθλο την επικοινωνία. Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο έπαθλο το έχει κερδίσει μόνο η μπλε ομάδα. Στατιστικό αγώνισμα, δυναμικό, όπως είδαμε από το τρέιλερ του Survivor. Εκεί είναι φανερό ποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα. Δείτε το τρέιλερ. Έχουμε και αποχώρηση όμως απόψε. Η… αγαπημένη μας Ανθή Σαλαγκούδη παραμένει μέσα στο παιχνίδι. Άρα είτε ο Αλέξης Παππάς, είτε ο Περικλής Κονδυλάτος φεύγουν. Ποιος αποχωρεί;

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στο σημερινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία. Οι κόκκινοι δεν έχουν καμία ιδέα από αυτή την εμπειρία, σε αντίθεση με τους μπλε που έχουν πάρει όλες τις νίκες και έχουν επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο σημερινός στίβος μάχης είναι απλός και περιεκτικός: Δύο παίκτες από κάθε ομάδα ακροβατούν σε μια δοκό και κρατώντας μια τεράστια μπατονέτα προσπαθούν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό.

Είναι αλήθεια πως η κόκκινη ομάδα έχει ανέβει πολλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Πλέον αυτή έχει το προβάδισμα στην ισχύ και την ταχύτητα και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί, με τους μπλε να υπερτερούν στους στόχους.

Survivor spoiler 17/2 σήμερα: Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κώστα, με αφορμή τηναποκάλυψη του Κόρο, πως όταν κέρδισε την ατομική ασυλία, ο Κώστας τον προσέγγισε και του είπε να ψηφίσει τον Τριαντάφυλλο. Όταν το έμαθε αυτό ο γνωστός τραγουδιστής έγινε… πύραυλος και είπε στον συμπαίκτη του: «Όταν βγήκες προτεινόμενος εγώ σε στήριξα σαν αδερφός, αυτό είναι πισώπλατη μαχαιριά». Η ένταση μάλιστα ανέβηκε πάρα πολύ και οι δύο παίκτες άρχισαν να φωνάζουν και να λένε τα δικά τους, ενώ φαίνεται ότι και οι Κόκκινοι αρχίζουν και… σπάνε.

Survivor spoiler σήμερα 17/2: Ποιοι κερδίζουν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει από τον Άγιο Δομίνικο, το φαβορί θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του και οι “κόκκινοι” θα κερδίσουν και θα δουν τι γίνεται στην Ελλάδα.

Survivor spoiler σήμερα 17/2 αποχώρηση: Ποιος φεύγει

Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα δεν προκαλούν έκπληξη. «Όλοι ήθελαν να με ψηφίσουν. Ακόμα και η κόκκινη ομάδα. Το καταλαβαίνω, είμαι ένας δυνατός παίκτης και φέρνω πόντους. Είναι λογικό να θέλουν να φύγει ο Παππάς, να διώξουν τον πιο ισχυρό» λέει ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του «Survivor 4», λίγο πριν προκύψουν και οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Την ίδια στιγμή και στις δύο παραλίες του ριάλιτι οι παίκτες συζητούν όλα όσα είπε ο Αλέξης για την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη και όλη η μπλε ομάδα είναι εναντίον του. Κρις Σταμούλης, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος ανυποψίαστοι για την έκβαση του παιχνιδιού απολαμβάνουν τον ήλιο στις παραλίες του Survivor.

Το αγώνισμα της Τρίτης (16/2) ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να κάνουν κανό και να συντονιστούν με δύναμη και αντοχή. Η κόκκινη ομάδα τελικά – παρά τα spoiler που κυκλοφόρησαν χθες – έχασε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκε στο συμβούλιο με κομμένα τα φτερά.

Την ασυλία από την κόκκινη ομάδα κέρδισε ο Κόρο και φόρεσε κι αυτός το περίτεχνο κολιέ που τον «κρατάει» στο παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα. Οι Κόκκινοι ψήφισαν την Ανθή Σαλαγκούδη για αποχώρηση, λέγοντας ότι την επιλέγουν λόγω αδύναμης αγωνιστικής παρουσίας.

Ο Πάνος Καλλίδης επέλεξε για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, καθώς οι Μπλε ομάδα δεν τον συγχωρεί για τη φιλία του με τον Αλέξη και για το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν για να βρουν φαγητό. Αλέξης και Κρις σχολίασαν ως αναμενόμενη την ψηφοφορία εναντίον τους, λέγοντας ότι αυτή η «εντολή» δόθηκε από τον αρχηγό Τζέημς. Ο Κόρο, που κέρδισε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας στους Κόκκινους, επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας το έκανε για αγωνιστικούς λόγους.

Ποιος θα φύγει; Σύμφωνα με το spoiler, αυτός που θα γυρίσει Ελλάδα είναι ο Περικλής…

Survivor spoiler αποχώρηση 17/2 σήμερα: Ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο; LIVE

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις