Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 17/2: Η πρώτη ομαδική θα είναι καταστροφική
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 17/2: Η πρώτη ομαδική θα είναι καταστροφική

MasterChef 5 spoiler 17/2: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Θα υπάρξουν νέες ανατροπές;

Ξεκίνησε τη Δευτέρα το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5 και οι παίκτες μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά. Με ένα Mystery Box και ένα Τεστ δημιουργικότητας οι επίδοξοι σεφ πήραν μια γεύση για το πόσο απαιτητικό θα είναι φέτος το ριάλιτι μαγειρικής. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Θα υπάρξουν νέες ανατροπές;

Tα τηγάνια απόψε θα πάρουν φωτιά, αφού έχουμε την πρώτη ομαδική δοκιμασία για τον φετινό κύκλο με το αποτέλεσμα να μην ενθουσιάζει σχεδόν καθόλου τους κριτές οι οποίοι πραγματικά μένουν άφωνοι με το αποτέλεσμα, αφού υπάρχει και τελείως άψητο κρέας. Η πρώτη ομαδική δοκιμασία κρύβει εκπλήξεις, ανατροπές και μαγειρικές… αναταράξεις.

MasterChef 5: Ο παίκτης που αποχώρησε και η κάρτα ασυλίας

Χτες είδαμε ένα νέο εντυπωσιακό επεισόδιο στο νέο κύκλο του MasterChef όπου είχαμε και την πρώτη αποχώρηση με τον Σερόπ Τσαμουσσιάν να είναι εκείνος που δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο μαγειρικό ριάλιτι και να είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί απο για φέτος. Πιο πριν είδαμε ότι με μια σαντιγί διαφορά, όπως είπε χαρακτηριστικά ο σεφ Κοντιζάς, ο Νίκος κυριολεκτικά “έκλεψε” την κάρτα ασυλίας μέσα απο τα χέρια του Παύλου.

«Είμαι ο πρώτος που καταφέρνει φέτος στο MasterChef 5 να κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το λέω κι ανατριχιάζω. Το αφιερώνω στους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και σε μια χαμένη αγάπη…». Η πρώτη αποχώρηση για φέτος ήταν λίγο περίεργη αφού σύμφωνα με τους κριτές η διαφορά κρίθηκε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες με τους δύο προτεινόμενους τον Σερόπ και τον Πάνο να τα πηγαίνουν και οι δύο πραγματικά χάλια.

Χαρακτηριστική της κακής εμφάνισης τους ήταν και η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος είπε: «Οριακά, πραγματικά οριακά αυτός που φεύγει με λίγο χειρότερη προσπάθεια σήμερα, είναι ο… είναι νωρίς το ξέρω, αλλά είναι ο Σερόπ!»

MasterChef 5: Οι πιο αντιπαθητικοί παίκτες

Ακόμη δεν ξεκίνησε το κανονικό διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5 και το Twitter εντόπισε, δίκασε και καταδίκασε τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες στον μαγειρικό διαγωνισμό. Μόλις προχθες παρουσιάστηκαν από την τηλεόραση του Star οι 24 παίκτες που κατέκτησαν μια ποδιά και παράλληλα μια θέση στο σπίτι του «MasterChef 5». Κι αν σε παλιότερες σεζόν χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να εντοπίσουμε τους είρωνες, εκείνους που αντιμετώπιζαν το παιχνίδι με γερή δόση υπεροψίας, αυτή τη φορά χρειάστηκε μόλις ενάμισι επεισόδιο. Από το επεισόδιο της Δευτέρας κάποιος μέσα από το σπίτι μίλησε για κλίκα στο MasterChef 5, ωστόσο πλέον το Twitter βεβαιώθηκε πως αυτή έχει συγκεκριμένα ονόματα και… συμπεριφορές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις