Ανδρέας Αθανασόπουλος – Αρναούτογλου: Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show»

LIFESTYLE

Ανδρέας Αθανασόπουλος – Αρναούτογλου: Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ανδρέας Αθανασόπουλος - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

17.02.2021 | 18:59

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Ανδρέα Αθανασόπουλο. Ο τρίτος φιναλίστ του GNTM3 μιλάει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και για τους συμπαίκτες του. Σχολιάζει, επίσης, τη συμπεριφορά και τις έντονες αντιδράσεις του και εξηγεί αν τελικά πήρε επάξια τον τίτλο του «γκρινιάρη» μέσα στο σπίτι.

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το modeling; Πώς μπήκαν στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα εταιρειών στον χώρο της μόδας; Τέλος, ο Ανδρέας κάνει beatboxing, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, με τη συνοδεία των «Prestige The Band».

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Η audition στο GNTM 3

«Μπορώ να σε υιοθετήσω κιόλα να ξέρεις. Μπορούμε να σε περάσουμε και στην επόμενη φάση, να έρθεις και στο σπίτι μας», είπε ενθουσιασμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην οντισιόν του Ανδρέα. «Είσαι ένα πανέμορφο πλάσμα. Πραγματικά εγώ έχω πάθει λιγάκι σοκ. Λατρεύω τα μαλλιά σου, αυτά τα μαγουλάκια σου που είναι ροζ, τα τέλεια χείλια, η τέλεια μυτερή μυτούλα που κάνει λίγο αλεπουδίσια. Το σώμα σου δεν είναι το πιο τέλειο, αλλά πραγματικά έχω βαρεθεί και τα τέλεια σώματα», είπε στη συνέχεια η κριτής του GNTM 3.

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Οι διαφωνίες με τον Γιώργο Καράβα

Η έντονη προσωπικότητα του Ανδρέα αλλά και το χαρακτηριστικό του να μην «μασά» τα λόγια του, τον έφερε δυο φορές «αντιμέτωπο» με τον coach Γιώργο Καραβά. Η πρώτη φορά ήταν κατά την διάρκεια δοκιμασίας επιβράβευσης στο GNTM 3. Τα μοντέλα κλήθηκαν να φορέσουν στολές latex και να βγάλουν μία selfie. Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στους Ανδρέα, Εμιλιάνο, Έντουαρντ και Ηρακλή. Τελικά ο Γιώργος Καράβας έκρινε πως το έπαθλο άξιζε να το πάρει ο Εμιλιάνο.

Ο Ανδρέας και ο Εντουαρντ εξέφρασαν ανοιχτά την αντίδρασή τους, πιστεύοντας ότι εκείνοι τα πήγαν καλύτερα. Ο Γιώργος Καράβας κατάλαβε την ενόχληση του Ανδρέα και μετά το τέλος της δοκιμασίας έσπευσε να τους εξηγήσει γιατί έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή. «Είναι πολύ καλή πόζα. Μη με αμφισβητείς σε αυτό», είπε ο Γιώργος Καραβάς και ο Ανδρέας επέμεινε πως δεν είναι fashion πόζα, αλλά πόζα για καλλιστεία.

Η διαφωνία συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και λίγο πριν ξεκινήσουν ο coach του GNTM 3 δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι. «Ανδρέα, μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος». Από την πλευρά του ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον coach, τονίζοντας πως δεν είχε να κάνει με προσωπικό ζήτημα και μπορεί να πει κάποιος κάτι πάνω στα νεύρα του. «Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σας θίξω», είπε το μοντέλο.

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Η κατάκτηση της 3ης θέσης

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε με υψηλές προσδοκίες στον τελικό του GNTM 3. Δυστυχώς, όμως, η βαθμολογία από τις φωτογραφίες του και η ψηφοφορία του κοινού τον άφησαν στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ηρακλή και την Παρασκευή.

Ανδρέας Αθανασόπουλος: “Λένε για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος”

Στη Φωλιά των Κου Κου είχε δώσει συνέντευξη ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Το νεαρό μοντέλο μίλησε για τα επαγγελματικά του μετά το παιχνίδι, αλλά και τις φήμες που έχει ακούσει για τον εαυτό του. «Είναι τέλειο να φωτογραφίζομαι επαγγελματικά, γιατί ουσιαστικά μπήκα στο GNTM γι’ αυτό το σκοπό. Το μόντελινγκ είναι για μένα επάγγελμα και χόμπι. Έχασα μια δουλειά στο Λονδίνο λόγω κορονοϊού. Με έχουν καλέσει και στο Παρίσι τον Φεβρουάριο, θα δούμε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το Madwalk, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική πασαρέλα, αλλά θα ήθελα να έχει κόσμο.

Θα δώσω εξεταστική, αλλά δεν έχω λιώσει στο διάβασμα. Δεν είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Έχω βάλει περισσότερο το μόντελινγκ στη ζωή μου γιατί είναι κάτι που αγαπώ και έχει και ημερομηνία λήξης. Σπουδάζω επιστήμη οίνου, αμπέλων και ποτών στην Αθήνα.

Έχω ακούσει για μένα ότι είμαι εκατομμυριούχος. Έλεγαν, όταν ήμουν στο παιχνίδι, ότι έχω κονέ στο Star, έναν θείο μου. Παιδιά, γιατί δεν βγήκα τότε; Έχω ακούσει πολλά. Είμαι απλά ένα παιδί που ζω μια φυσιολογική ζωή», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Exit mobile version