Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιατρός Κέρκυρα – εμβόλιο: Επιμένει για την παράλυση ο Σκιαδόπουλος, απειλεί με μηνύσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός Κέρκυρα – εμβόλιο: Επιμένει για την παράλυση ο Σκιαδόπουλος, απειλεί με μηνύσεις

Γιατρός Κέρκυρα - εμβόλιο: Τον κατήγγειλε ό καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι του κόπηκαν τα πόδια πριν γίνει η ΕΔΕ

Με μηνύσεις απειλεί τώρα ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος – ο οποίος ήταν υπεύθυνος εμβολιασμών στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και παύθηκε όταν κατηγορήθηκε ότι κάλεσε φίλους και γνωστούς του, εκτός της καθορισμένης από τους ειδικούς σειράς για εμβολιασμό. Ο κ. Σκιαδόπουλος νοσηλεύεται μετά από την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, παραπονούμενος για παράλυση στα κάτω άκρα. Ο γιατρός – τον οποίον ο καθηγητής καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε στο «Open» ότι «εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση» – και μάλιστα, συνέδεσε εμμέσως  τα παράπονά του με την ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του. «Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε ,δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Μάλιστα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του τοπικού μέσου που δημοσιοποίησε την εισαγωγή του γιατρού στο νοσοκομείο, είναι ο ίδιος που εμβολιάστηκε εκτός σειράς, με ευθύνη του κ. ΣΚιαδόπουλου. Πάντως, στο ίδιο μέσο – πρόκειται για το corfutvnews – δημοσιεύονται δηλώσεις του κ. Σκιαδόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «οι πόνοι ήταν έντονοι στην μέση και τα πόδια έως χτες ενώ σήμερα κούνησε λίγο τα δάχτυλα και λύγiσε ελαφρώς τα πόδια του χωρίς όμως ακόμα να μπορεί να σηκωθεί».

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του πριν το εμβόλιο ο κ. Σκιαδόπουλος είπε ότι δεν είχε «κάτι ιδιαίτερο. Ούτε κάποιο για υποκείμενο νόσημα μόνο ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό οποίο δεν συνδέεται». Πρόσθεσε ότι πρόκειται να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό εργαστήριο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις – ωστόσο, προέτρεψε τους πάντες να εμβολιαστούν, ώστε να αποκτηθεί ανοσία στον πληθυσμό. Ο γιατρός προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη «σχετικά με τις συκοφαντίες για τον εμβολιασμό» – υπονοώντας την καταγγελία για εμβολιασμούς κατά παρέκκλιση της σειράς που έχουν καθορίσει οι λοιμωξιολόγοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις