Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – κόσμος: “Νικάτε ή πεθαίνετε”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – κόσμος: “Νικάτε ή πεθαίνετε”!

Ποδόσφαιρο - κόσμος: Απειλή δολοφονίας από οπαδούς στους ποδοσφαιριστές της Κόλο Κόλο που παίζει σήμερα την παραμονή της στην κατηγορία

Ποδόσφαιροκόσμος: Όταν η ανθρώπινη ζωή είναι φθηνότερη από την “ομαδάρα”, από την φανέλα, από το ποδόσφαιρο εν γένει, τότε βρισκόμαστε στη λατινική Αμερική αναμφίβολα. Ακόμα μία έξαρση βίας συνέβη, στη Χιλή αυτή τη φορά. Το χειρότερο, δε, είναι ότι αν τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως τα ονειρεύονται οι φανατικοί οπαδοί της Κολο-Κόλο, δεν αποκλείεται να έχουμε και χειρότερα! Ειδικότερα οι φανατικοί οπαδοί της ιστορικής ομάδας από την Χιλή εκτόξευσαν απειλές θανάτου στους παίκτες της ομάδας τους εάν χάσουν ένα ποδοσφαιρικό ματς και υποβιβαστούν.

H Κόλο Κόλο παίζει σήμερα το ματς της Ιστορίας της. Στις 23.00  θα αντιμετωπίσει την Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν. Παιχνίδι το οποπίο αν δεν το κερδίσει, θα υποβιβαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, μόλις τέσσερα χρόνια πριν τα 100ά της γενέθλια μάλιστα!

το πανο των οπαδων

Ποδόσφαιρο – κόσμος: Πανό και φυλλάδια!

Οι αλλόφρονες οπαδοί της ομάδας, λοιπόν, έφτασαν στα άκρα. Και όταν οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από το Σαντιάγο με προορισμό την Τάλκα, όπου θα γίνει ο αγώνας, είδαν ένα πανό. Το οποίο είχαν κρεμάσει οι οπαδοί και σε αυτό έγραφαν: “Νικάτε ή σας σκοτώνουμε”! Στην Τάλκα, δε, ένα γκρουπ οπαδών πέταξαν και φυλλάδια με αντίστοιχο κείμενο, μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα τους!

https://twitter.com/Goal_en_espanol/status/1361734540205563905

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις