Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ο σπαγγοραμμένος: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε έναν αξέχαστο ρόλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο σπαγγοραμμένος: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε έναν αξέχαστο ρόλο

Ο σπαγγοραμμένος: Ένας τσιγκούνης οικογενειάρχης (Λάμπρος Κωνσταντάρας) παρασύρεται ένα βράδυ από τον συνεργάτη του (Ανδρέας Μπάρκουλης).

Ο σπαγγοραμμένος είναι ελληνική κωμική ταινία του 1967, σε παραγωγή Καραγιάννης – Καρατζόπουλος και σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη. Το σενάριο γράφτηκε από τον Αλέκο Σακελλάριο, το οποίο διασκευάστηκε από το θεατρικό έργο Ένα βότσαλο στη λίμνη του Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου. Πρωταγωνιστεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Η ταινία επιχρωματίστηκε στα WEST WING STUDIOS και προβλήθηκε απο τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL στις 6/5/2018.

Ένας τσιγκούνης οικογενειάρχης (Λάμπρος Κωνσταντάρας) παρασύρεται ένα βράδυ από τον συνεργάτη του (Ανδρέας Μπάρκουλης) και γλεντούν στα μπουζούκια, με συντροφιά δύο φίλες του δεύτερου (Μαρία Μπονέλλου και Τζένη Ρουσσέα). Στη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης και όντας μεθυσμένος, ο σπαγγοραμένος θα ξοδέψει υπέρογκα ποτά σε κεράσματα και πουρμπουάρ (ολόκληρη την προκαταβολή πελάτη του αρχιτεκτονικού του γραφείου. Ο τσιγκούνης καταλήγει μεθυσμένος το πρωί στο σπίτι του χωρίς να θυμάται καν πόσα και πώς ξόδεψε.

Την ίδια μέρα η σύζυγος του σπαγγοραμμένου (Κατερίνα Γιουλάκη) υποδέχεται την εξ’ Αμερικής εξαδέλφη της (Τζένη Ρουσσέα) που μόλις είχε έρθει από την Αμερική την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν είχε συναντήσει τον τσιγκούνη σύζυγο στο σπίτι. Έστι, όταν το βράδυ βγήκαν για να γλεντήσουν, δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον και τη συγγενική σχέση τους.

Τώρα η εξαδέλφη θα διαπιστώσει ότι ο χτεσινοβραδυνός συνοδός της, ο σπάταλος και γλεντζές κύριος, δεν είναι άλλος από τον σπαγγοραμμένο σύζυγο της εξαδέλφης της, και αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να κάνει τον σπαγγοραμμένο σύζυγο να καταλάβει ότι τόσα χρόνια είχε αδικήσει την σύζυγό του και της είχε στερήσει βασικά πράγματα από τη ζωή. Η πονηρή εξαδέλφη, δεν θα προδώσει τον τσιγκούνη εξάδελφο για τα νυχτοπερπατήματά του, και εκτός από τη συμμόρφωσή του θα “μάθει” παράλληλα και την γυναίκα του και εξαδέλφη της να ζητά και να παίρνει αυτά που τόσα χρόνια δικαιούτο και είχε στερηθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις