Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Δρόσω Κωνσταντής: Η Ασημίνα μαθαίνει πως είναι ζευγάρι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Δρόσω Κωνσταντής: Η Ασημίνα μαθαίνει πως είναι ζευγάρι

Άγριες Μέλισσες spoiler Δρόσω Κωνσταντής: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στις Άγριες Μέλισσες. Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας η δημοφιλής σειρά απόψε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και από πολλά μέτωπα. Ο Τόλλιας με την Παγώνα είναι απελπισμένοι από την εξαφάνιση της Σοφούλας ενώ ο Μπάμπης θα αποκαλύψει στην Ασημίνα ότι η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι ζευγάρι!

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής.

Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη…Ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις