Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Τεό: «Έχω δεχτεί bullying, πέρασα πολύ δύσκολα μικρός»
LIFESTYLE

MasterChef 5 Τεό: «Έχω δεχτεί bullying, πέρασα πολύ δύσκολα μικρός»

MasterChef 5 Τεό: Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Τεό Γκαλτσίδης.

Ο Τεό Γκαλτσίδης, ο οποίος εντυπωσίασε τους πάντες λόγω της ομοιότητάς του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπος με φαινόμενα bullying στην παιδική του ηλικία.
Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Τεό Γκαλτσίδης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που φέτος δοκίμασε την τύχη του στο «MasterChef 5», αλλά κόπηκε στο bootcamp. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο «σωσίας» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αποκάλυψε ότι σε παιδική ηλικία είχε βιώσει bullying και ρατσισμό. «Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός, είμαστε μια οικογένεια προσφυγική. Με έλεγαν Ρώσο, Γεωργιανό… αλλά έφτασα σε σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς».

Παράλληλα, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε που δεν μπήκε στο σπίτι του MasterChef, καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και μίλησε για τις ομοιότητες στην εξωτερική του εμφάνιση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αλλά και για τις διάφορες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν. «Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω πως και πως» είπε ο Τεό Γκαλτσίδης.

MasterChef 5: Ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor

Ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor και το αποκάλυψε με έναν έμμεσο αλλά άκρως ξεκάθαρο τρόπο. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου ο Άκης Πετρετζίκης σχολίασε στα social media του αυτά που έβλεπε με τα status του να μαζεύουν εκατοντάδες likes και σχόλια. Χαρακτηριστικά μετά τη μάχη μπλε και κόκκινων ο Πετρετζίκης ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter που μέσα σε λίγα λεπτά είχε ξεπεράσει τα 1000 likes. Το σχόλιό του ήτανε “Πως βλέπουν οι κόκκινοι τους μπλε”. Ο κόσμος φαίνεται να απολαμβάνει το οτι ο Άκης Πετρετζίκης βλέπει Survivor , τα σχόλια ήταν ποικίλα αλλα όλα είχαν ένα σκοπό. Να πείσουν τον Άκη να σχολιάζει πιο συχνά το survivor.

MasterChef 5: Τα πρώτα ζευγάρια στο σπίτι

Ποιοι είναι οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 που έχουν έρθει πιο κοντά; Τι γίνεται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες; Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου.

«Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις