Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη: Αψηφά τη Μήδεια
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Αψηφά τη Μήδεια

Ιωάννα Τούνη: Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks αναζητά πάντα τρόπους για να μαγνητίζει τα likes και τα σχόλια των followers της.

Η Ιωάννα Τούνη αψήφισε τη Μήδεια και… παράκουσε τη μαμά της και βγήκε με το σουτιέν στα χιόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που το κάνει, καθώς το έχει ξανατολμήσει παλαιότερα με καυτό μπίκίνι. «Δεν άκουσα την μαμά μου & δεν πήρα ζακέτα. Καλά να πάθω!» σχολίασε στο instagram η ακαταπόνητη Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύοντας μια πόζα της στα χιόνια, με παντελόνι, μπότες και… σουτιέν. Η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks αναζητά πάντα τρόπους για να μαγνητίζει τα likes και τα σχόλια των σχεδόν 689.000 followers της.

 

Η Ιωάννα Τούνη μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει ανά 2-3 μήνες σε διαφορετικό Airbnb διαμέρισμα. Τον περασμένο Νοέμβριο η ίδια είχε δηλώσει ότι έχει κάνει ήδη πέντε μετακομίσεις τους τελευταίους μήνες. Εδώ και λίγες μέρες η 27χρονη πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks εγκαινίασε το καινούργιο της Airbnb διαμέρισμα. Αν και κάπως ταλαιπωρημένη, όπως εξήγησε, μετά την αφαίρεση του κάτω αριστερού φρονιμίτη της, δεν παρέλειψε να ξεναγήσει πανοραμικά τους περισσότερους από 680.000 followers της στους χώρους του νέου της σπιτιού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις