Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Τανιμανίδης: Μας ξεναγεί στο χώρο λίγο πριν την πρεμιέρα
LIFESTYLE

Φάρμα – Τανιμανίδης: Μας ξεναγεί στο χώρο λίγο πριν την πρεμιέρα

Φάρμα - Τανιμανίδης: H Φάρμα έρχεται στον ΑΝΤ1 σε λίγες εβδομάδες και ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξενάγησε στο μέρος όπου θα γίνει το ριάλιτι.

Φάρμα έρχεται στον ΑΝΤ1 σε λίγες εβδομάδες και ο Σάκης Τανιμανίδης μας ξενάγησε στο μέρος όπου θα γίνει το ριάλιτι. Η πρεμιέρα της φάρμας θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στα παρασκήνια των προβών που έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μας ξεναγεί σε έναν από τους χώρους των αγωνισμάτων. Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που μας έδειχνε το χώρο.

«Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε. Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτοι έξι παίκτες του ριάλιτι έχουν ανακοινωθεί και είναι οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θανάσης Πάτρας, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλου. Και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι στο ριάλιτι μπαίνει και η… Σοφία Παυλίδου!

Φάρμα: Τα πλάνα από το σκηνικό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές. «Έχουν ξεπεράσει τις 4.000 συμμετοχές, το οποίο είναι ρεκόρ. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Η “Φάρμα” εκτείνεται σε 23 στρέμματα και βρίσκεται σε απομονωμένη τοποθεσία.

Θα υπάρχει ένας στάβλος με διάφορα ζώα, τα οποία θα εντάσσονται μέσα στις εβδομάδες. Επίσης, θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα καλλιεργούνται εκεί τα λαχανικά, ενώ 600 τ.μ. θα εκτείνεται ο αχυρώνας που θα διεξάγονται τα αγωνίσματα. Η παραγωγή θα απασχολεί 204 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και 8 εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις