Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου: Η παραγωγή του survivor έκανε πλάνο στο στριγκάκι της – Τους ξέφυγε
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου: Η παραγωγή του survivor έκανε πλάνο στο στριγκάκι της – Τους ξέφυγε

Ελευθερία Ελευθερίου: Το Survivor συνεχίζει να μας συναρπάσει.

Το Survivor συνεχίζει να μας συναρπάσει καθώς οι κόντρες και οι ανατροπές που έρχονται σε κάθε επεισόδιο μας κάνει να περιμένουμε το επόμενο πως και πως. Φυσικά ένας από τους λόγους που το ριάλιτι επιβίωσης σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης είναι και οι μοναδικοί παίκτες. Ο χαρακτήρας του καθενός που δοκιμάζεται κάτω από τις αντίξοες συνθήκες μας δίνουν ”ψωμάκι” αφού τα νεύρα σπάνε εύκολα και οι κόντρες πάνε και έρχονται. Μία από τις παίκτριες που έχουν ξεχωρίσει είναι και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, παρότι περνάει δύσκολα στο παιχνίδι, παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Survivor. Ο σκηνοθέτης το γνωρίζει και για αυτό την Κυριακή μας προσέφερε ένα πλάνο που… σάρωσε! Αντέχετε; Δείτε τη λίγα δευτερόλεπτα στο παρακάτω βίντεο μετά το κλικ!

Survivor: Η αποχώρηση της Μαριπόζα

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Πιο αναλυτικά, η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία παρόλο που επέστρεψε ξανά στην παραλία των μπλε μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, ωστόσο, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί οριστικά από το survivor, λόγω της αδυναμίας που νιώθει τις τελευταίες εβδομάδες.

«Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Έζησα το δικό μου Survivor, ένιωσα περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» δήλωσε η 24χρονη Instagrammer ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες της και μπήκε στη βάρκα της επιστροφής για την πατρίδα. Οι «κόκκινοι» φάνηκαν επηρεασμένοι από την διπλή ήττα σε στίβο μάχης και κουίζ στο επεισόδιο της Κυριακής, όπου έχασαν την πίτσα και την τάρτα, αναζητώντας τι έφταιξε. Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε πως ήταν θέμα «αμπαλοσύνης» ενώ αναφέρθηκε και στο «παλτό» -όπως έχει αποκαλέσει η ίδια τον εαυτό της- Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις