Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασημίνα Ιγγλέζου: Αυτό είναι το video που συζητήθηκε πολύ
LIFESTYLE

Ασημίνα Ιγγλέζου: Αυτό είναι το video που συζητήθηκε πολύ

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ένα τέλεια γραμμωμένο κορμί καθώς εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το τρέξιμο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι πρωταγωνίστρια σε ένα βίντεο που συζητήθηκε όσο λίγα στο Ελληνικό ίντερνετ. Η ξανθιά αθλήτρια και μητέρα είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες και μπορεί να τη χάσαμε από το Survivor, αλλά το προφίλ της στο instagram – που μετράει περισσότερους από 135 χιλιάδες ακόλουθους – μάς προσφέρει φανταστικό θέαμα. Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ένα τέλεια γραμμωμένο κορμί καθώς εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το τρέξιμο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι 40 ετών, είναι πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο και είναι παντρεμένη 21 χρόνια με τον σύζυγο της! Έχει δυο κόρες τις οποίες λατρεύει και ο αθλητισμός είναι επίσης μια από τις μεγάλες της αγάπες. Μάλιστα έχει βραβευθεί σε παγκόσμιο διαγωνισμό το 2014 με τον τίτλο «Best Body». Το μεγαλύτερο επίτευγμά της στον αθλητισμό είναι «ο αγώνας του 2019 στις Άλπεις ο οποίος είναι 350χλμ με 27 χιλιάδες υψομετρικά, ήταν πολύ δύσκολο. “Ήμουν η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερα να τερματίσω”, είπε στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Θέλει να ανέβει στα Ιμαλάϊα και κάνει προετοιμασία για τη στιγμή που θα κάνει την προσπάθεια της! Η Μύκονος είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για να επισκέπτεται και την έχουμε δει να συμμετέχει σε βίντεο του Mykonos Live.

Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου: Το πιο δυνατό της σημείο

Όσο κι αν σε αφήνει άλαλο, η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει κόρη 21 ετών. “Δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών», λέει. Στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου». Πολύ ενεργή στα social media παραδέχεται ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της. Για τις γυμνές φωτογραφίες στο Instagram της, έχει πει πως δεν ‘εχει ανάγκη να προκαλεί. “Απλά μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα. Θέλω να κερδίσω την προσοχή. Δεν προκαλώ… γοητεύω. Δεν μου αρέσει να αντιγράφω. Νιώθω ως αθλήτρια πολύ εξοικειωμένη με το σώμα μου. Αυτό με βοηθά στο να είμαι άνετη. Ως γυναίκα αισθάνομαι πολύ όμορφα και έχω αυτοπεποίθηση”.

“Με τον άντρα μου είμαστε 20 χρόνια μαζί έχουμε περάσει πολλές καταστάσεις μαζί, άλλοτε καλές, άλλοτε δύσκολες. Μας ενώνουν πολλά ακόμη και αν κάποτε χώριζαν οι δρόμοι μας σαν ζευγάρι θα ήμασταν πάλι μαζί, πρώτα ως γονείς και μετά και σαν φίλοι. Θαυμάζω τον άντρα μου για την προσωπικότητά του, ξέρω πως με αγαπάει αληθινά και αυτό είναι κάτι που δεν θα το θυσίαζα εύκολα για οτιδήποτε. Δεν ζήλευε ποτέ, γιατί ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα! Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται ότι θέλει, κρίνοντας το πιθανότερο από ότι θα έκανε ο ίδιος… Ευτυχώς, ούτε εγώ, ούτε εκείνος είμαστε άνθρωποι υπόδουλοι τέτοιων ταπεινών συναισθημάτων, όπως η ζήλια”, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη.

Μπορεί λοιπόν όλοι να γνωρίζουν το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο υπάρχει και ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί και έχει ζητηθεί όσο λίγα στο Ελληνικό ίντερνετ. Σε αυτό βλέπουμε την Ασημίνα Ιγγλέζου στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα την βλέπουμε να ξυπνάει στο κρεβάτι της, να ζωγραφίζει και αργότερα να ξεκουράζεται στον καναπέ της.

Φυσικά σε όλα τα παραπάνω υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Όλες τις ασχολίες της ημέρας τις κάνει φορώντας ένα εσώρουχο που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία των ανδρών και ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις