Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

Ο νικητής της ατομικής ασυλίας των μπλε θα πρέπει να επιλέξει έναν ακόμα άνδρα για αποχώρηση.

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Με νέο επεισόδιο επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Τρίτης το Survivor. Σε αυτό οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα αγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι Κόκκινοι νίκησαν άνετα τους Μπλε, οι οποίοι επέλεξαν ως πρώτο υποψήφιο τον Αλέξη Παππά, τον οποίο και κατηγόρησαν για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Άννα Μαρία και την Ελευθερία. Όλο αυτό έχει χαλάσει πολύ το κλίμα στην παραλία των μπλε. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον ανοικτά. Θα δούμε πως ο Τζέημς Καφετζής λέει στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Μας πρόδωσες. Πρόδωσε τα πιστεύω σου».

Ποια ομάδα κερδίζει όμως το 2ο αγώνισμα για την ασυλία; Πάλι θρίλερ με τα spoiler, όπως και εχθές που τελικά δε νίκησαν οι μπλε. Πάντως, στο συμβούλιο του νησιού θα πάνε και οι δύο ομάδες με ενδιαφέρον. Διότι υποψήφιος θα βγει κι από την μπλε ομάδα. Αυτόν θα επιλέξει ο Πάνος Καλλίδης που κέρδισε την ατομική ασυλία. Στους μπλε όμως είναι δεδομένα τα πράγματα. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στους κόκκινους.

Survivor spoiler 16/2: Έφυγαν οι νέοι παίκτες!
Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

Αυτό που ξέρουμε, λοιπόν, στα σίγουρα είναι πως ο Πάνος Καλίδης θα κληθεί να αποφασίσει ποιον θα βγάλει προτεινόμενο στους μπλε. Θα πάρει δηλαδή απόφαση για το ποιον θα στείλει στον τάκο. Όποιος και να κερδίσει σήμερα όμως ο Πάνος Καλίδης θα κληθεί να αποφασίσει ποιος θα είναι υποψήφιος από την μπλε ομάδα. Όλες οι γυναίκες των μπλε έχουν ασυλία. Δεν μπορούν να ψηφιστούν. Ο Πάνος Καλίδης θα επιλέξει λοιπόν τον Κρις Σταμούλη. Δεδομένα ο Κρις Σταμούλης επιλέγεται από τον Πάνο. Και συνήθως, πρώτα γίνεται η ψηφοφορία και στη συνέχεια επιλέξει ο παίκτης.

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Ποιοι κερδίζουν, κόκκινοι ή μπλε;

Σήμερα η εκπομπή Ευτυχείτε ανέφερε πως θα κερδίσουν οι μπλε, αλλά μετά το πήρε πίσω. “Οι κόκκινοι κερδίζουν, όχι οι μπλε”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Παρόλα αυτά, το sportime θέλει τους μπλε να κερδίζουν!  “Η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει απόψε την ασυλία. Οι μπλε θα πανηγυρίσουν απόψε τη νίκη και θα πάρουν την ασυλία. Θα σπάσουν μάλιστα ένα σερί με πέντε διαδοχικές χαμένες ασυλίες”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα έχουμε τους κόκκινους να πηγαίνουν σε ψηφοφορία. Ο Πάνος Καλίδης επίσης από τους μπλε θα κληθεί να επιλέξει έναν ακόμα υποψήφιο. Τέσσερις θα είναι συνολικά αυτοί. Οι υποψήφιοι από τους κόκκινους φαίνεται πως θα είναι η Ανθή και ο Περικλής. Ο ένας φυσικά από την ψηφοφορία της ομάδας, συνολικά και ο άλλος από τον παίκτη που θα κερδίσει την ατομική ασυλία στους κόκκινους. Λογικά η Ανθή θα προταθεί από την ομάδα. Έχουμε λοιπόν Παππά, Σταμούλη, Σαλαγκούδη και Κονδυλάτο…

Survivor spoiler ασυλία σήμερα 16/2: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις