Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκι στην Αθήνα: Απίστευτος ο Νορβηγός πρεσβευτής στην Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Σκι στην Αθήνα: Απίστευτος ο Νορβηγός πρεσβευτής στην Ελλάδα

Σκι στην Αθήνα: Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο twitter - Ορισμένοι Αθηναίοι βρήκαν την ευκαιρία για χειμερινά σπορ

Μπορεί η «Μήδεια» να έχει σαρώσει όλη τη χώρα προκαλώντας πολλά προβλήματα σε διάφορες περιοχές όμως κάποιοι φαίνεται πως είναι μαθημένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Όπως για παράδειγμα ο ο Νορβηγός πρέσβης στην Ελλάδα που βρήκε ευκαιρία σήμερα και φόρεσε τα παγοπέδιλά του. Ο 49χρονος Φρούντε Οβερλαντ Αντερσεν πόσταρε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία εργαζόμενη που πήγε με τα παγοπέδιλα στην πρεσβεία.

Λίγο αργότερα ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να κάνει σκι στον λόφο της Φιλοθέης.

https://twitter.com/norwayingreece/status/1361584281504595973?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1361584281504595973%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1095772%2Fkairos-kakokairia-mideia-ski-sti-hionismeni-athina-kanei-o-norvigos-presvis-stin-ellada%2F

https://twitter.com/norwayingreece/status/1361650167787716612?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1361650167787716612%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1095772%2Fkairos-kakokairia-mideia-ski-sti-hionismeni-athina-kanei-o-norvigos-presvis-stin-ellada%2F

Σκι στην… ταράτσα!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να φτιάξουν πρωτότυπους χιονάνθρωπους, ενώ κάποιοι άλλοι μετέτρεψαν τις ταράτσες τους….σε πίστες του σκι.

Μάλιστα ένας χρήστης του facebook κατάφερε από το μπαλκόνι του να αποθανατίσει τον επίδοξο σκιέρ!

Και snowboard

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο, ορισμένοι φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα και μετέτρεψαν σε χιονοδρομική πίστα μια κατηφόρα στου Ζωγράφου, την οποία κατέβηκαν με snowboard.

Μάλιστα, φρόντισαν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από το γεγονός, που ούτως ή άλλως θα το θυμούνται.

Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Αττική τις επόμενες ώρες

Οι χιονοπτώσεις από την κακοκαιρία «Μήδεια» δεν έχουν τελειώσει ακόμα για την Αττική και την Εύβοια. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη θα είναι δύσκολο για την Αττική, ειδικά στα ανατολικά και τα ηπειρωτικά της τμήματα. Αναλυτικά, τις επόμενες ώρες θα σταματήσουν για λίγο οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας: στα βόρεια προάστια θα συνεχίσει να χιονίζει, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν εξασθενημένα φαινόμενα.

Από τις 10-11 το βράδυ, θα έχουμε πάλι νεφώσεις που θα έρθουν από την Εύβοια και το Αιγαίο. Αυτό θα οδηγήσει σε υποτροπή από τα μεσάνυχτα, με νέες έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια και την Αττική.

Πότε θα τελειώσει η κακοκαιρία στην Αττική

Οι νέες αυτές χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν κυρίως τα ανατολικά τμήματα της Αττικής. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα. Στα βόρεια προάστια, θα σταματήσει να χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν να καταγράφονται. Στο υπόλοιπο Λεκανοπέδιο τα έντονα αυτά φαινόμενα θα τελειώσουν στις 9 με 10 το πρωί.

Δεν αποκλείεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης να υπάρξουν χιονοπτώσεις και σε νότιες περιοχές. Γενικότερα, αύριο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όσους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους, καθώς θα υπάρχουν προβλήματα ολισθηρότητας στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τις επόμενες ώρες στην Εύβοια. Επίσης, αναμένεται να χιονίσει στις Κυκλάδες, ακόμα και στα πεδινά, και στην Κρήτη από τα 200 μέτρα και πάνω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις