Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: Χαρτοπόλεμος!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: Χαρτοπόλεμος!

ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: “Αρνηθήκατε να δεσμευτείτε για την καταλληλότητα του γηπέδου” λέει η ΕΠΟ - “Σας διαψεύδουμε, δεν αρνηθήκαμε τίποτα” λένε οι Γιαννιώτες

ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: Χαρτοπόλεμος ξέσπασε μεταξύ ΕΠΟ και ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τον ορισμό του Αγρινίου ως έδρα του προημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό για την Πέμπτη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το γήπεδο, οι Γιαννιώτες βγήκαν στην …επίθεση. Ανεπίσημα αρχικά, με δηλώσεις Χριστοβασίλη μετά και με ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ “Οι Ζωσιμάδες”. Τα βέλη των Ηπειρωτών, όμως, δεν έμειναν αναπάντητα από την Ομοσπονδία που έδωσε στη δημοσιότητα άμεσα την απάντησή της. Μέσω αυτής, καταλογίζει στον ΠΑΣ ότι “αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του “Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες””!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφορικά με τον ορισμό του αναβληθέντος αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής. Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του “Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες””…

λακουβες λασπης στους Ζωσιμαδες

ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: …”Αρνήθηκαν κατηγορηματικά”

Και από εδώ και μετά αρχίζει το… ζουμί της ανακοίνωσης της ΕΠΟ: …”Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική επίσημη γραπτή ενημέρωση της Ομοσπονδίας. Κατόπιν τούτων, και με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες του 48ώρου που προβλέπει ο Κ.Α.Π., η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., σε εφαρμογή των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο εγγυάται τη διεξαγωγή του αγώνα”.

ΕΠΟ vs ΠΑΣ Γιάννινα: Και ξανά απάντηση ο ΠΑΣ!

Αμεση και η νέα ανταπάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ομάδας, Μπάμπη Καρβέλη, να καταθέτει επίσημα τη θέση ΠΑΕ: “Έχοντας αγανακτήσει πλέον, δηλώνω σε όλους σας ότι ουδέποτε ζητήσαμε αλλαγή έδρας (δηλαδή αλλαγή γηπέδου) για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πράγμα που σημαίνει ότι εξ’ αρχής δεν υπήρχε λόγος οποιασδήποτε ενέργειας από την ΕΠΟ.  Επίσης διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αρνηθήκαμε να δεσμευτούμε για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες. Τρανή απόδειξη είναι η σχετική ενημέρωση που σας έγινε σήμερα το πρωί. Πραγματικά απορούμε όλοι με τη σημερινή εξέλιξη και ιδιαίτερα με την τελευταία απίθανη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας”.

a gyros kypelloy simera

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις