Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Γιουνάιτεντ για Τζόλη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Γιουνάιτεντ για Τζόλη

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Δημοσιεύματα και έντονη φημολογία από την Αγγλία για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ για τον 19χρονο επιθετικό του δικεφάλου

ΠΑΟΚμεταγραφές: Το νέο κορυφαίο αγωνιστικό προϊόν του ΠΑΟΚ είναι ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος κατάφερε ήδη να έχει αρχίσει να ακούγεται το όνομά του στην Αγγλία! Ειδικότερα ο νεαρός άσος του δικεφάλου του βορρά φέρεται να βρίσκεται κιόλας στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι μνηστήρες απ’ άκρου σ’ άκρο της Ευρώπης ολοένα αυξάνονται. Μόλις στα 19 του χρόνια άλλωστε, ο διεθνής στράικερ έχει κερδίσει φανέλα βασικού σε μία ομάδα με εκτόπισμα κορυφής. Και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από μάνατζερ, αλλά και κορυφαίους προπονητές. 

Τα στατιστικά του Τζόλη φέτος έχουν κάνει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Ελληνας επιθετικός μετράει 15 γκολ και 8 ασίστ φέτος σε συνολικά 33 εμφανίσεις που έχει κάνει σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, μετά τους μνηστήρες από Βωέλγιο και Γερμανία, ειδικότερα την Κλαμπ Μπριζ, αλλά και την Ντόρτμουντ, άρχισε να κάνει “γκελ” το όνομά του και στην Αγγλία. Με τη μεταγραφική φημολογία να τον θέλει στις λίστες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

αρεσει στηνμ Αγγλια ο Τζολης

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Υψηλή τιμή εκκίνησης

Ηδη υπάρχουν και δημοσιεύματα, όπως αυτό της ιστοσελίδας “Teamtalk”. Το τελευταίο πρέπει να σημειωθεί πως συνδέει το θέμα με ελληνικές πηγές. Σε όσα έχουν συζητηεί και γραφτεί, πάντως, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ φέρεται να κοστολογείται στα 20 εκατ. ευρώ.

υψηλη τιμη του νεαρου επιθετικου Τζολη

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις