Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – κύπελλο: Ανω κάτω ξανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – κύπελλο: Ανω κάτω ξανά

Ελλάδα - κύπελλο: Ζητείται καταλληλότητα “Ζωσιμάδων” ή άλλο γήπεδο για να μην χαθεί η Πέμπτη για τον προημιτελικό ΠΑΣ-Παναθηναϊκού

Ελλάδα – κύπελλο: Οι καιρικές συνθήκες ανέβαλαν αρχικά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο και πλέον το ματς γίνεται… μπαλάκι. Αν η ΕΠΟ είχε δεχτεί κατ αρχήν τη διεξαγωγή του πρώτου παιχνιδιού στην Αθήνα θα είχε κυλήσει με μηδενικές διαφοροποιήσεις ο προγραμματισμός. Όμως η διοργανώτρια δεν δέχτηκε την εισήγηση και όλα έγιναν δυσεπίλυτα πια. Τόσο, που δεν αποκλείεται ο προημιτελικό κυπέλλου ΠΑΣ ΓιάννιναΠαναθηναϊκός να διεξαχθεί… στην Πάτρα!

Μετά την -λογική και επιβεβλημένη- αναβολή της περασμένης Πέμπτης η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη (18/2). Ομως τα προβλήματα δείχνουν αξεπέραστα, αφού η λάσπη στον ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο των “Ζωσιμάδων” έχει πλέον.. παρέα. Οι πολικές θερμοκρασίες έχουν προσθέσει κομμάτια πάγου στο τερέν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες 48 ώρες θα είναι απαγορευτικό να παιχτεί μπάλα σε αυτό το γήπεδο.

vourkos to gipedo

Ελλάδα – κύπελλο: Μπορεί και Πάτρα!

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά τους κάνουν άοκνες προσπάθειες για να κρατήσουν το γήπεδο των Ιωαννίνων σε ένα… λογαριασμό. Τίποτε όμως δεν είναι με το μέρος τους. Ετσι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την ΕΠΟ, αφού οι επιτελείς της θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα εντός της ημέρας. Ετσι ώστε να παρθεί απόφαση τέτοια που δεν θα οδηγήσει σε νέα αναβολή. Αφού δεν θέλουν να πάει πιο πίσω το ματς, δεν υπάρχουν άλλωστε πολλές ημερομηνίες πια.

Ετσι, εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας, κάτι που απεύχονται στα Γιάννινα, θέλουν “Ζωσιμάδες”. Σε κάθε περίπτωση, όμως, σχεδιάζονται τα εναλλακτικά πλάνα. Και πάνω πάνω στο …πάκο με τις προτάσεις είναι και η προοπτική της Πάτρας. Ειδικότερα το γήπεδο της Αγυιάς. Και εξετάζεται αν μπορεί να εξυπηρετηθεί το βαν του VAR. Ολα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ως το βράδυ της Τρίτης. Αφού θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα (ματς πρωταθλήματος Δευτέρα ο Παναθηναϊκός κ.λπ.).

Δείτε ακόμη: 

Ο Μπέκαμ, η ινδική κάνναβη το εμπόριο και το …χρήμα με ουρά!
Ο κορυφαίοι του 2020 βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΠ
Στη σέντρα ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάρτσα-Παρί και Λειψία-Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις