Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Θα καταφέρει τελικά να γλυτώσει;
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Θα καταφέρει τελικά να γλυτώσει;

Άγριες Μέλισσες spoiler Βόσκαρης: Ανατρεπτικές θα είναι και αυτή τη βδομάδα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Ανατρεπτικές θα είναι και αυτή τη βδομάδα οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες με πολλά μυστικά να έρχονται στο φως. Η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κάτι που αποφασίζει να ερευνήσει. Έτσι η αποκάλυψη που θα κάνει η Δρόσω θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και να μην πιστεύει στα αυτιά της. Από κει και πέρα, θα δούμε την Ανέτ να ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία του με τον Δούκα και είναι έτοιμη για ξεκαθαρίσματα.

Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Τέλος ο Μιλτιάδης θα κάνει ότι μπορεί για να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την αστυνομία

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής; Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις