Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Μιλτιάδης: Παντρεύεται επιτέλους την Βιολέτα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Μιλτιάδης: Παντρεύεται επιτέλους την Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες spoiler Μιλτιάδης: Ένας γάμος που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή πριν από αρκετά χρόνια λαμβάνει χώρα στο Διαφάνι.

Ένας γάμος που ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή πριν από αρκετά χρόνια λαμβάνει χώρα στο Διαφάνι στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα πέρασαν από «χίλια κύματα» πριν τελικά καταφέρουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο προγραμματισμένος γάμος τους στις «Άγριες Μέλισσες» διακόπηκε βάναυσα μετά την απόπειρα του Μιλτιάδη να δολοφονήσει τον Δούκα στα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

Τα χρόνια πέρασαν και το μέλος της οικογένειας Σεβαστών πέρασε μεγάλο διάστημα σε ψυχιατρική κλινική, αντιμέτωπος με τους εσωτερικούς του δαίμονες. Μάλιστα, πριν αρκετό καιρό, είδαμε τον Μιλτιάδη Σεβαστό να χωρίζει από την Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες». Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και ο γάμος τους θα γίνει και θα αποτελέσει αφορμή για ένα μεγάλο γλέντι στο καφενείο του χωριού.

Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, το φάντασμα του αδικοχαμένου του γιου που παίζει με την εύθραυστη ψυχική του υγεία, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου.

Παρά τις αμφιβολίες και τους φόβους του Λάμπρου, το Διαφάνι θα παραστεί στους γάμους της Βιολέτας με τον Μιλτιάδη και όπως φαίνεται όλα θα κυλήσουν ομαλά για το ζευγάρι στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Στο καφενείο του χωριού μάλιστα, γίνεται μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη και όλο το χωριό είναι εκεί. Ακόμη και η Ελένη θα σηκωθεί για να σύρει το χορό με τους νιόπαντρους στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που κάνει την Ασημίνα άνω κάτω

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις αυτή τη βδομάδα στις Άγριες Μέλισσες με πολλά μυστικά να έρχονται στο φως και να δίνουν νέα τροπή στα γεγονότα. Στο σημερινό επεισόδιο, θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση; Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του;

Μυρσίνη Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις