Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν, αποχώρηση “βόμβα”
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν, αποχώρηση “βόμβα”

Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Τι λένε τα spoiler για σήμερα - Ποιοι κερδίζουν την ασυλία

Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Το έπαθλο φαγητού στο Survivor και οι αντιδράσεις στη Μπλε ομάδα έδειξαν πως πλέον ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης μπορεί να αγωνίζονται αλλά δεν ανήκουν πλέον σε αυτήν. Σήμερα οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα τραβήξουν… κουπί στον πρώτο αγώνα ασυλίας και από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά. Στο Συμβούλιο που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς και τα σχόλιά του για τις συμπαίκτριές του τον φέρνουν για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Απόψε (15/2) οι δύο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία. Μπλε ή Κόκκινοι θα πάρουν όμως το τοτέμ της ασυλίας απόψε; Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Μπλε, αλλά και για τους δύο παίκτες που σίγουρα θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, αν χάσει η ομάδα τους. Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής Ευτυχείτε και τα όσα ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου «μου έχουν έρθει κάποιες πληροφορίες ότι σήμερα κερδίσουν οι Κόκκινοι. Δεν το παίρνω όμως πάνω μου 100%».

Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Δείτε LIVE
Survivor spoiler ασυλία 15/2 σήμερα: Αυτοί κερδίζουν

Αλλά η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει τη σημερινή πρώτη ασυλία της εβδομάδας όπως αναφέρει το έγκυρο sportime. Αργότερα βέβαια το άλλαξαν και όπως φαίνεται θα είναι ένα παιχνίδι θρίλερ…

Από την κόκκινη ομάδα λοιπόν θα προκύψουν δύο υποψήφιοι. Ασφαλώς η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Δεν είναι ακόμα βέβαια με ποιο τρόπο θα βγουν αυτά τα δύο ονόματα. Λογικά θα ψηφίσουν Ανθή οι παίκτες στην ψηφοφορία και αργότερα ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει το όνομα του Περικλή…

Survivor: Τα κόκκινα νύχια της Ελευθερίου έγιναν viral στο Twitter

Η εικόνα κυκλοφορεί στα social media και πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που το έχουν σχολιάσει και αναφέρουν πως η παίκτρια της Μπλε ομάδας έφυγε από την παραλία και πήγε να φτιάξει τα νύχια της. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία ήταν σε ζωντανή σύνδεση σήμερα στο Ευτυχείτε, είπε όλη την αλήθεια. Η Ελευθερία Ελευθερίου λοιπόν, δεν έφτιαξε τώρα τα νύχια της αλλά το κόκκινο χρώμα είναι από τότε που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι απλό μανό αλλά ημιμόνιμο που έχει μεγάλη διάρκεια.

Όπως ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Ευτυχείτε, όταν το είχε δει είχε μείνει άφωνη καθώς το συγκεκριμένο υλικό, αν μείνει καιρό στα νύχια μπορεί αν δημιουργήσει μέχρι και μύκητες.

Survivor: Ασημίνα εναντίον Ελίζαμπεθ – «Ο μισθός της δεν φτάνει να καλύψει τα έξοδα αν…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησαν Ασημίνα Ιγγλέζου και Ελίζαμπεθ Ελετσί σχετικά με την κόντρα που έχει «γεννηθεί» μεταξύ τους. Η Ελίζαμπεθ είχε μιλήσει πριν μέρες σχετικά με τη συνεργασία που έχει με το Mykonos Live TV και εκεί είχε αναφερθεί στην Ασημίνα Ιγγλέζου. Η ξανθιά αθλήτρια της απάντησε λέγοντας πως δεν θέλει να προχωρήσει σε αγωγή, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ο μισθός της δεν φτάνει για να καλύψει τα έξοδα».

Η δημοσιογράφος άκουσε τη συνέντευξη της Ασημίνας live στην εκπομπή και έδωσε τη δική της απάντηση.

Survivor spoiler: Τέλος η Μαριπόζα

Για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου το Survivor τελείωσε. Δεν γινόταν να πάρει άλλο ρίσκο η παραγωγή που ελέγχει και ευθύνεται για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου το προσπάθησε. Πήγε στο νοσοκομείο, ξεκουράστηκε, προσπάθησε να συνέλθει, αλλά δεν ήταν δυνατόν. Έτσι, μετά την Κάτια Ταραμπάνκο που επίσης δεν άντεξε, αποχωρεί ακόμα μία παίκτρια. Αυτή τη φορά από την μπλε ομάδα. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει, παρότι φάνηκε ότι ήθελε.

Εκτός από τη Μαριπόζα όμως, δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει και η Σοφία Μαργαρίτη…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις