Survivor spoiler ασυλία 15/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα στο αγώνισμα

LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 15/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα στο αγώνισμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler ασυλία 15/2: Κόκκινο ή μπλε το πρώτο τοτέμ ασυλίας; Ποιοι κερδίζουν σήμερα στο Survivor

15.02.2021 | 20:46

Survivor spoiler ασυλία 15/2: Νέο επεισόδιο Survivor απόψε στον ΣΚΑΪ και οι δύο ομάδες μπαίνουν στη μάχη για την ασυλία. Το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό κέρδισαν οι μπλε οι οποίοι επέστρεψαν στις νίκες με επιβράβευση φαγητό και έφαγαν ξανά πίτσα. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε και παιχνίδι ερωτήσεων, στο οποίο πλέον η μπλε ομάδα έχει βρει τον τρόπο να θριαμβεύει και να γεύεται και επιδόρπιο κάθε φορά.

Όμως, όλα αυτά μένουν πίσω και το βλέμμα όλων στρέφεται στις ασυλίες. Τόσο οι “κόκκινοι” όσο και οι “μπλε” έχουν τους λόγους τους να καίγονται για τις νίκες. Το έπαθλο φαγητού και οι αντιδράσεις στην μπλε ομάδα έδειξαν πως πλέον ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης μπορεί να αγωνίζονται αλλά δεν ανήκουν πλέον σε αυτήν. Κάτι που παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι, όπως βλέπουμε στο trailer. Η απειθαρχία τους να φύγουν οι δυο τους εκτός ορίων του παιχνιδιού για πολλές ώρες έχει εξοργίσει τόσο την παραγωγή όσο και τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα, οι καβγάδες είναι συχνοί ενώ στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε και μια ομολογουμένως άσχημη συμπεριφορά του Αλέξη προς την Άννα – Μαρία αλλά και την Ελευθερία. Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής έχουν κάθε λόγο να μη θέλουν την ασυλία διακαώς, αφού πλέον τα “εύκολα θύματα” στις ψηφοφορίες είναι προφανή. Από την άλλη, οι “κόκκινοι” θέλουν τις ασυλίες για να κρατηθεί το δυνατό σύνολο που έχουν φτιάξει.

Survivor spoiler 15/2: Κόντρα Ανθής με Περικλή – «Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από σένα»

Survivor spoiler ασυλία 15/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα στο αγώνισμα

Στο Συμβούλιο που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς και τα σχόλιά του για τις συμπαίκτριές του τον φέρνουν για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Σύμφωνα με πληροφορίες, νικητές θα είναι οι “μπλε” αφού πολλά από τα μέλη τους θέλουν περισσότερο τις ασυλίες και θα παλέψουν με περισσότερο πάθος από ό,τι οι αντίπαλοί τους.

Survivor spoiler ασυλία 15/2: Trailer

Survivor spoiler: Αποχωρεί η Μαριπόζα;

Ένα spoiler για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δόθηκε σήμερα (15/2) στην εκπομπή Ευτυχείτε. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η Έλενα Κρεμλίδου αποχωρεί από το Survivor, μιας και η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει.  «Νομίζω ότι αποχωρεί η Μαριπόζα. Βλέπεις ότι είναι μια κατάσταση δύσκολη και εδώ νομίζω ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση της Κάτιας. Πήγε και στην καλύβα και είδε ότι το κλίμα ήταν εναντίον της», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Γιάννη Πουλόπουλο να συμπληρώνει: «Θα είναι η τρίτη κατά σειρά οικειοθελής αποχώρηση».

Exit mobile version