Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάκη έγκυος: Οι παρουσιαστές στέλνουν ευχές στην παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Ηλιάκη έγκυος: Οι παρουσιαστές στέλνουν ευχές στην παρουσιάστρια

Ηλιάκη έγκυος: Το απόγευμα της Κυριακής και ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί. Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλιά και λέει «σ’ αγαπώ» στον σύντροφό της. «Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη έγκυος
Ένας μεγάλος έρωτας

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και ανυπομονεί να γίνει μανούλα! Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί τρία σχεδόν χρόνια και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ωστόσο, η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Ηλιάκη – Μανουσάκης: Οι… λιγούρες

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Αυτή την περίοδο, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην Ζυρίχη, με τον σύντροφό της να την προσέχει καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, είτε ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την χιονισμένη Ζυρίχη – φορώντας ένα χοντρό παλτό για να κρύβει την κοιλίτσα της – είτε αποκαλύπτοντάς μας τις λιγούρες της… παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε ότι είναι έγκυος!

Η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι επιθυμεί να κάνει οικογένεια με τον Στέλιο Μανουσάκη, ενώ τα δημοσιεύματα τους ήθελαν συνεχώς να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ηλιάκη έγκυος: Οι ευχές του Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς τής στέλνει τις ευχές του και τον σχολιασμό του, μέσα από το Καλό Μεσημεράκι. Ο παρουσιαστής, το μεσημέρι της Δευτέρας, αναφερόμενος στο θέμα είπε: «Μπράβο το κορίτσι! Μπράβο ρε Μαράκι! Μπράβο! Είναι πολύ μεγάλη χαρά, μπράβο ρε Μαρία»!

«Στο εξωτερικό φαντάζομαι. Ελβετία μένει; Τι ωραία! Θα έρχονται στην Ελλάδα και θα λένε πάμε στο χωριό μας, στην Ελβετία, θα λέει το παιδί. Μπράβο ρε Μαρία μου! Όλα τα καλά!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ηλιάκη έγκυος: Το μήνυμα Καραβάτου – Καινούργιου

Και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να στείλει τις ευχές της στην καλή της φίλη και παλιά συνεργάτιδα της. “Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει… Δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο” είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί της λίγο μετά την γνωστοποίηση του ευχάριστου γεγονότος, προκειμένου να της ευχηθεί. «Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα. Και άλλη μια εγκυμοσύνη βγαίνει σε λίγες ημέρες.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις