Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: ΠΑΣ Περιστέρι!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: ΠΑΣ Περιστέρι!

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Τα Γιάννινα υποδέχονται τυπικά τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ατρομητου - Στη σέντρα και σήμερα στο Αλκαζάρ ΑΕΛ και ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15)  πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Περιστέρι συγκεκριμένα. Οι καιρικές συνθήκες και το άσχημο τερέν στους “Ζωσιμάδες” ώθησαν τον ΠΑΣ να δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Ατρόμητου. Πάντως ακόμα κι έτσι, η πρόγνωση λέει χιόνι την ώρα του αγώνα και στο Περιστέρι! Ενα γήπεδο, πάντως, στο οποίο ο ΠΑΣ έχιε κάνει δύο νίκες φέτος, μία για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. 

Ο ΠΑΣ δεν έπαιξε για το κύπελλο μες τον Παναθηναϊκό, λόγω βούρκου στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” την Πέμπτη. Μολαταύτα υπήρξε δυσφορία, αν και δεν προκύπτει πως ο ΠΑΣ θα είχε όφελος να παίξει σε τέτοιο τραγικό τερέν. Εκτός ο μπακ Κάργας και πάγια τραυματίας ο μέσος Σιόντης. Στον ΠΑΟΚ κέρδισαν με 5-2 με τη Λαμία μεσοβδόμαδα και πάνε πλήρεις στο ματς με τον ΠΑΣ. Και με τον Μπάμπα Ραχμάν να ντεμπουτάρει στην αποστολή.

το γηπεδο Περιστεριου

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στο Αλκαζάρ

Πέραν αυτού του αγώνα, την ίδια ώρα στο Αλκαζάρ θα δώσουν το παρόν η ΑΕΛ και η ΑΕΚ για να παιχτεί όπως ορίζει ο ΚΑΠ το ματς που αναβλήθηκε χθες λόγω χιονιού. Πώς και πόσο θα έχει λιώσει το χιόνι για να γίνει το ματς, είναι κάτι που πολύ θα θέλαμε να δούμε. Η διοίκηση της ΑΕΛ έλεγε πως σίγουρα όλα θα είναι έτοιμα απόψε, αλλά μένει να αποδειχτεί κάτι τέτοιο.

ξανά στη σέντρα ΑΕΛ και ΑΕΚ

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις