Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Ανετος ο ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Ανετος ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Πέρασε 2-0 από το Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Άρη στην ισοβαθμία.

15.02.2021 | 19:15

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Δίκαια, άνετα, ίσως και ευκολότερα από το αναμενόμενο, πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο δικέφαλος του βορρά επιβλήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο του Ατρομήτου 2-0 των Ηπειρωτών με όλα τα τέρματα να σημειώνονται  στο β’ ημίχρονο. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έπιασε ξανά τον δεύτερο Αρη, δύο μόλις βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Με τη μάχη για τη 2η θέση να έχει ανάψει για τα καλά πια!

Ο ΠΑΣ ανάγκασε σε μέτριο παιχνίδι με μηδέν ενεργητικό για ένα ημίχρονο τον ΠΑΟΚ που πάντως μπορούσε να έχει προηγηθεί, με χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια (ψηλά άουτ). Επιπλέον όταν χρειάστηκε ο Λοντίκγιν είχε απάντηση στις προσπάθειες των Ζίβκοβιτς και Ουάρντα. Για να κρατήσει έτσι εύκολα μάλλον το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Γκαρσία είχε φροντίσει με… γκάζια να αφυπνίσει τους παίκτες του. Στο 55′, ο Ζίβκοβιτς με παράλληλη κίνηση και ωραίο σουτ στην αντίθετη γωνία  νίκησε τον Λοντίγκιν για το 1-0.  Μάλιστα άμεσα “έδεσε” το ματς, όταν ο ΠΑΣ υπέπεσε σε νέο πέναλτι με τον Οικονομόπουλο. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ και πέτυχε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Αντρ. Ζίβκοβιτς 56’, Σβαμπ 62’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Κολοσιώνης. VAR: Εστέβες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (Σάλιακας 63′), Εραμούσποε, Παντελάκης, Πεερσμαν, Μπρένερ (Μιλιντσεάνου 31′), Λιάσος (Κάστρο 63′), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (Ελευθεριάδης 63′), Παμλίδης, Κρίζμαν

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο (Βαρέλα 67′), Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ουάρντα, Αντρ. Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Αντρ. Ζίβκοβιτς 56’, Σβαμπ 62’.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος, Κολοσιώνης. VAR: Εστέβες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονόπουλος, Παντελάκης, Εραμούσμπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Λιάσος, Ντομίγκεθ, Μπρένερ, Παμλίδης, Κρίζμαν

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Τζόλης, Κρμέντσικ.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version