Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Εθνική: Κιτρινόμαυρο “μπλόκο”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Εθνική: Κιτρινόμαυρο “μπλόκο”

Μπάσκετ - Εθνική: Ερμαιο στη διαμάχη ΕΟΚ με συλλόγους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έστω κι αν εκτονώθηκε η κατάσταση εκ των υστέρων  

ΜπάσκετΕθνική: Εκτός κάθε λογικής κινείται πλέον η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΑΕΚ και ΕΟΚ και το …μάρμαρο πληρώνει πια η εθνική ομάδα! Ειδικότερα, στη σημερινή συνάντηση και πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν εμφανίστηκαν οι διεθνείς παίκτες της Ενωσης! Αυτό συνέβη μετά από σχετική εντολή της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία έχει στείλει επιστολή στην ΕΟΚ και ζητά να μάθει τη θέση της ΕΟΚ για το συμβάν στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πάτρας. Οπου, σύμφωνα με την ΑΕΚ, αγωνίστηκε παίκτης θετικός σε covid19 εις γνώσιν της ομάδας του!

Η ομοσπονδία δεν έχει απαντήσει επίσημα στην ΑΕΚ και ο ενοχλημένος Μάκης Αγγελόπουλος προχώρησε σε …αντίποινα! Και απαγόρευσε στους τρεις διεθνείς της ΑΕΚ να πάνε στην προπόνηση. Ο λόγος για τους Λίνο Χρυσικόπουλο, Δημήτρη Μωραΐτη και Δημήτρη Κατσίβελη. Οι οποίοι εντέλει ενσωματώθηκαν το απόγευμα στην εθνική. Μάλιστα οι ενοχλημένοι παράγοντες της ΕΟΚ δεν έδωσαν άμεσα τη συγκατάθεσή τους, αλλά με σχετικό αίτημα Σκουρτόπουλου ανταποκρίθηκαν. Ετσι οι παίκτες ενσωματώθηκαν και η κρίση θεωρήθηκε λήξασα. 

Μπάσκετ – Εθνική: Εκφυλιστικές καταστάσεις

Σε κάθε περίπτωση παρατηρήθηκε ακόμα μία φορά ο εκφυλισμός να μεταφέρεται μια αγωνιστική ή διοικητική κόντρα του πρωταθλήματος (ή του κυπέλλου εν προκειμένω) στην εθνική. Κάτι που έγινε και στο πρόσφατο παρελθόν. Και έχει είναι και παλιότερα. Και φυσικά όσο η εθνική είναι κάτι σαν αγγαρεία και όχι αγωνιστικό όνειρο για παίκτες, τόσο αυτή η πίεση θα ευτελίζει το εθνόσημο! 

telos to final 4 sto kypello basket

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις