Καταγγελίες ηθοποιών – Σκιαδαρέσης: “Σκάστε πια”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταγγελίες ηθοποιών – Σκιαδαρέσης: “Σκάστε πια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καταγγελίες ηθοποιών - Σκιαδαρέσης: Θέση στα όσα καταγγέλλονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με περιστατικά σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας στο θέατρο, πήρε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

14.02.2021 | 08:36

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση, καθώς και ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τοποθετήθηκε για όλους εκείνους που εξομολογούνται δημόσια, πως δεν έτυχε να βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό, επειδή δεν το προκάλεσαν. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Είχαμε τους ‘γιατί τώρα;’ και τώρα μας προέκυψαν οι ‘δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε’. ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!”.

Καταγγελίες ηθοποιών: Αντίδραση και από Κοκκινόπουλο

Με μία ανάρτησή του στο instagram, o σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος εκφράζει τη δική του δημόσια αντίδραση για τις αλλεπάλληλες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

Ο ίδιος γράφει: “Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου, ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως, λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη”.

Γιάννης Μπέζος: Μέσα μας δεν παραγράφεται τίποτα -Ήξερα για την Τζένη Μπότση
Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Οι αφίσες που κυκλοφορούν είναι προϊόν παραφιλολογίας»
Συγκλονίζει η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά: «Μίλησα για τη σεξουαλική παρενόχληση και απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν»
“Υπάρχει ελπίδα” – Το Twitter αποθεώνει τον Σωτήρη Τσαφούλια
Exit mobile version