Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν την Κυριακή
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν την Κυριακή

Survivor spoiler 14/2 σήμερα - έπαθλο: Το περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Αλέξη και Κρις, φαίνεται πως θα ταράξει τα νερά στη μπλε ομάδα

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα (14/02), μετά από 4 μέρες, με μεγάλη μάχη για το έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Μπλε ή Κόκκινοι; Σε λίγες ώρες θα το δούμε στις οθόνες μας, αλλά πάντα θέλουμε τα spoiler. Η ατμόσφαιρα στην παραλία των μπλε είναι άκρως ηλεκτρισμένη. Σύμφωνα με το Spoiler που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Σου Κου family» το Σάββατο, μετά την απουσία του Chris και του Αλέξη από την παραλία και την ποινή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια σχετικά με τη μειωμένη ποσότητα τροφής, η μπλε ομάδα θα διχαστεί στην παραλία.

Συγκεκριμένα, ακολουθούν εντάσεις, καβγάδες και κλάματα στην παραλία των μπλε με τον Αλέξη Παππά εναντίον όλων. Οι τόνοι ανεβαίνουν τόσο με τον Πάνο Καλλίδη, όσο και με τον Νίκο Μπάρτζη και την Αννα Μαρία Βέλλη; Ο λόγος; Το ειδύλλιο που «κάρφωσε» ο ηθοποιός.

Survivor spoiler 14/2: Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Στο θέμα μας!

Η προηγούμενη βδομάδα έκλεισε με τον σάλο που προκλήθηκε με την απομάκρυνση των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη από την παραλία, όπου πήγαν σε ξενοδοχείο και πέρασαν κάποιες ώρες χαλαρές, γεμάτες φαγητό και επικοινωνία. Το περιστατικό αυτό ήρθε να διαλύσει την ομάδα των μπλε, αφού το κλίμα ήταν ήδη κάκιστο και έγινε ακόμα χειρότερο. Η ομάδα είχε κοπεί στα δύο και πλέον κόβεται στα τρία! Άπαντες δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους τους δύο παίκτες και θεωρείται δεδομένο πως από εδώ και στο εξής σε κάθε χαμένη ασυλία θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η ποινή της παραγωγής να δώσει 20% λιγότερες προμήθειες τους μπλε έχει προκαλεί ακόμα περισσότερους τριγμούς αφού οι άλλοι παίκτες δεν θέλουν να δώσουν φαγητό στον Αλέξη και στον Κρις με αποτέλεσμα τα νεύρα και οι εντάσεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Survivor spoiler 14/2 σήμερα – έπαθλο: Ποια ομάδα κερδίζει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου;

Εν αναμονή των πλάνων από τον ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες καλούνται να κερδίσουν ένα έπαθλο που οι μπλε δείχνουν να το έχουν περισσότερο ανάγκη. Τα δεδομένα αυτή την εβδομάδα αλλάζουν κι αυτό διότι από τους μπλε έφυγε ένας αδύναμος αγωνιστικά παίκτης, επομένως θα έρθουν λογικά περισσότερες νίκες, την ίδια στιγμή που στους κόκκινους επιστρέφει στους αγώνες η Ανθή Σαλαγκούδη, που έλειψε στα προηγούμενα ματς. Με αυτά τα δεδομένα οι μπλε δείχνουν να έχουν περισσότερες ελπίδες να φτάσουν σε νίκες που θα τους δώσουν τεράστια ανάσα. Θα συμβεί αυτό; Ακόμα όμως το οριστικό spoiler δεν το έχουμε στα χέρια σας.

Survivor spoiler 14/2 σήμερα: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις