Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γονίδης: Τι λέει για το ελληνικό #MeToo
LIFESTYLE

Σταμάτης Γονίδης: Τι λέει για το ελληνικό #MeToo

Σταμάτης Γονίδης: Ο δημοφιλής τραγουδιστής σχολιάζει το ελληνικό #MeToo και τα όσα συνέβησαν μετά τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου.

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σου Κου Family», που παρουσιάζουν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ελληνικό #MeToo, το οποίο ξεκίνησε στη χώρα μας από τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου και κορυφώθηκε από τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάματος, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες κλυδωνίζεται από σοκαριστικές αποκαλύψεις. Ερωτώμενος δε και για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης έδωσε τη δική του χαρακτηριστική απάντηση.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά. «Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» συμπλήρωσε.

Σταμάτης Γονίδης: Αντέδρασαν οι παρουσιαστές

Φυσικά, οι παρουσιαστές της εκπομπής, στην οποία μίλησε ο κ. Γονίδης, διαφώνησαν με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν το δέχομαι. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Γονίδης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις