Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζένιφερ Γκέιτς εμβολιασμός: Το τρολάρισμα για το τσιπάκι
ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Γκέιτς εμβολιασμός: Το τρολάρισμα για το τσιπάκι

Τζένιφερ Γκέιτς εμβολιασμός: Η 24χρονη κόρη του Μπιλ Γκέιτς ονειρεύεται να γίνει γιατρός και πιστεύει στον εμβολιασμό.

Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά ο μεγιστάνας και ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς έχει μια 24χρονη κόρη που σπουδάζει ιατρική. Η Τζένιφερ Γκέιτς, λοιπόν, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, το ανακοίνωσε στα social media και τρόλαρε παράλληλα τους συνωμοσιολόγους για τις θεωρίες που θέλουν τον πατέρα της να κρύβεται πίσω από το εμβόλιο, που περιέχει ένα… μικροσκοπικό τσιπάκι ελέγχου. Η Τζένιφερ είναι στο δεύτερο έτος της ιατρικής στην πανεπιστημιακή σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai και στην ανάρτησή της εξέφρασε ευγνωμοσύνη που της δόθηκε η δυνατότητα να κάνει το εμβόλιο, ευχαριστώντας θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να σχολιάσει πονηρά και αυτούς που θεωρούν ότι ο πατέρας της έφτιαξε ένα τσιπάκι για να μπαίνει στο μυαλό της, αναφέροντας πως προς μεγάλη της λύπη, αυτό δεν συνέβη στην περίπτωσή της…

«Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τότε που εμφανίστηκε ο SarsCOV2 και πλέον έχουμε περισσότερες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων, που συμβάλλουν στην προστασία ατόμων και κοινοτήτων. Είχα το προνόμιο να λάβω την πρώτη δόση mRNA, για να διδάξω τα κύτταρά μου να δημιουργούν μια προστατευτική, ανοσοποιητική αντίδραση απέναντι στον ιό. Ως φοιτήτρια της ιατρικής και επίδοξη γιατρός, είμαι ευγνώμων για αυτήν την επιλογή που θα μου παρέχει προστασία και ασφάλεια για τη μελλοντική μου πρακτική. Ενθαρρύνω τους πάντες να ενημερωθούν και να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν το εμβόλιο μαζί με τις οικογένειές τους, όταν τους δοθεί η επιλογή. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιαστούν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι κοινότητές μας για όλους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η νεαρή Τζένιφερ.

Γκέιτς

Τζένιφερ Γκέιτς εμβολιασμός: «Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη…»

Η ανάρτηση της 24χρονης περιλαμβάνει και δύο υστερόγραφα, με την Τζένιφερ να επισημαίνει στο πρώτο ότι θα εξακολουθήσει να φορά τη μάσκα της (ή ακόμα και δύο) παρότι εμβολιάστηκε, και στο δεύτερο να «ενημερώνει» ότι δυστυχώς το εμβόλιο ΔΕΝ εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα της στο μυαλό της. «Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη…» συμπληρώνει με νόημα η Τζένιφερ Γκέιτς.

Μπιλ Γκέιτς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις