Ποδόσφαιρο – χιονιάς: Αναβολές ενόψει (upd.)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – χιονιάς: Αναβολές ενόψει (upd.)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - χιονιάς: Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε Χαριλάου, Αλκαζάρ και Φιλιππούπολη απόψε - Εν αναμονή ανακοινώσεων

14.02.2021 | 12:43

Ποδόσφαιροχιονιάς: Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να γίνει απόψε ματς ποδοσφαίρου από τη Φθιώτιδα και πάνω. Και ειδικότερα στο νομό Λάρισας και Θεσσαλονίκης που έχουν προγραμματιστεί ματς. Και ακόμα δεν έχουν αναβληθεί επίσημα. Αυτό φαίνεται πως το αντιλαμβάνονται πια και οι φορείς αλλά και οι εμπλεκόμενες ομάδες. Και για του λόγου το αληθές, οι ομάδες οι ίδιες παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν, έχουν δημοσιεύσει εικόνες που παραπέμπουν σε σκι, σνώουμπορντ, έλκηθρο, χιονοπόλεμο. Σε οτιδήποτε εκτός από ποδόσφαιρο πάντως.

Σε τρία μέτωπα εστιάζεται η προσοχή αυτές τις ώρες. Χρονολογικά το ενδιαφέρον στρέφεται στου Χαριλάου, όπου στις 15.00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση Αρη-Παναιτωλικού. Παιχνίδι που δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό να ξεκινήσει. Στην κεντρική φωτό (πάνω) άλλωστε φαίνεται η κατάσταση του γηπέδου αυτές τις ώρες, ενώ στην ανάρτηση του twitter της ΠΑΕ Αρης φαίνεται πως καταβάλλονται από νωρίς προσπάθειες για εκχιονισμό του τερέν. Δύσκολα, πάντως, θα γίνει σε αυτό το γήπεδο παιχνίδι. 

https://twitter.com/ARIS__FC/status/1360865146801897473

Ποδόσφαιρο – χιονιάς: Πίστα για σκι η Λάρισα

Ποδόσφαιρο – χιονιάς: Στο Αλκαζάρ νωρίτερα είχε διαφανεί πως το ενδεχόμενο τέλεσης του ματς είναι ιδιαίτερα μακρινό. Στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στο twitter  φαίνεται πως και η Ενωση το έχει πάρει απόφαση. Αφού οι εικόνες από το Αλκαζάρ θυμίζουν πίστα για σλάλομ, όχι ποδοσφαιρικό γήπεδο. Για του λόγου το αληθές δείτε και από κάτω την ανάρτηση της ΑΕΚ!

Στη Λάρισα, τέλος, ήταν ακόμα ένα ματς προγραμματισμένο για σήμερα. Ειδικότερα, στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας στις 14.45 θα υποδεχόταν τη Δόξα Δράμας. Κάτι που αυτή την ώρα μοιάζει απίθανο. Τόσο γιατί είναι αμφίβολο το πώς και αν θα φτάσει στο γήπεδο η Δόξα, όσο και διότι όπως βλέπει κανείς στη φωτό κάτω, το γήπεδο της Φιλιππούπολης έχει 30-40 πόντους χιόνι (και βάλε)! Αρα και στα τρία γήπεδα, μπάλα σήμερα δύσκολα θα παιχτεί. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

UPDATE: Τα ματς της Λάρισας αναβλήθηκαν αμφότερα. Ούτε στο Αλκαζάρ ούτε και στη Φιλιππούπολη ήταν δυνατόν να παιχτεί ποδόσφαιρο λόγω χιονοκάλυψης. Μόνο του Χαριλάου ήταν διαθέσιμο, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη.

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version