Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Φωτιά στην Ιταλία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Φωτιά στην Ιταλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Ευρώπη: Εχασε η Μίλαν και η Ιντερ αν κερδίσει απόψε τηΛάτσιο περνάει για πρώτη φορά στην κορυφή - Τι έγινε σε Ισπανία και Αγγλία

14.02.2021 | 00:21

ΠοδόσφαιροΕυρώπη: Φωτιά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος έβαλε η Σπέτσια. Aαποδεικνύεται πραγματικός φονέας των γιγάντων! Μετά τη μεγαλοπρεπή …φάπα προ μηνός στη Ρόμα στο κύπελλο, που έφερε ανακατατάξεις στους τζιαλορόσι, κέρδισε τη Μίλαν 2-0 στο πρωτάθλημα. Και έδωσε έτσι άλλο ενδιαφέρον στη μάχη τίτλου. Aφού η Ιντερ που παίζει Κυριακή με τη Λάτσιο αν κερδίσει θα περάσει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή! Τη μεγάλη γκέλα της Μίλαν, πάντως, δεν εκμεταλλεύτηκε η Γιουβέντους που έχασε από τη Νάπολι 1-0 εκτός έδρας (Ινσίνιε 31’ πεν.).

Στην Ισπανία η Ατλέτικο δεν φρενάρεται από κανέναν. Πέρασε με διπλό και από τη Γρανάδα 2-1  και διατήρησε το +8 από την Μπαρτσελόνα, με ματς λιγότερο μάλιστα. Μία Μπαρτσελόνα που συνέχισε το σερί νικών της στο πρωτάθλημα με ξέσπασμα 5-1 επί της Αλαβές (δύο γκολ ο Μέσι, δύο ο Τρινκάο, ένα ο Ζούνιορ Φίρπο) και πάτησε στη δεύτερη θέση.

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Τέλος στα όνειρα

Στην Αγγλία, τέλος, μετά την βαριά ήττα της Λίβερπουλ από την Λέστερ 3-1 το μεσημέρι, ο Κλοπ δεν κρύφτηκε”Τέλος για εμάς το πρωτάθλημα” είπε ο Γερμανός. Η Σίτι αργότερα έκανε πλάκα 3-0 στην Τότεναμ και αποσπάστηκε στο +7 από της Λέστερ και με ματς λιγότερο. Πλέον η Λίβερπουλ θα παλέψει για να μείνει στην τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού την καταδιώξει η  πέμπτη Τσέλσι με ματς λιγότερο!

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version