Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ο θρύλος κ. Καγκάβα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ο θρύλος κ. Καγκάβα!

Σούπερ Λιγκ - ΠΑΟΚ: Αφιέρωμα στους Ασιάτες παίκτες των διοργανώσεών της η ΟΥΕΦΑ, μέσα σε όλες τις λίστες ο Καγκάβα - Με Μπάμπα Ραχμάν η αποστολή για ΠΑΣ Γιάννενα

Σούπερ ΛιγκΠΑΟΚ: Το ότι ο Σίνζι Καγκάβα είναι παιχταράς δεν αμφισβητείται. Και προς επίρρωση τούτου ήρθε η ΟΥΕΦΑ να κάνει αφιέρωμα στους κορυφαίους Ασιάτες παίκτες που έχουν παίξει στις διοργανώσεις της. Και κάπου εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται ο μύθος του Καγκάβα. Ο οποίος σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική αρχή είναι ο πέμπτος Ασιάτης σε συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ (33 συμμετοχές)! Είναι ο έκτος Ασιάτης σε γκολ (4) στην ίδια διοργάνωση. Οπως και είναι ο πέμπτος από την ήπειρό του σε συμμετοχές σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 53 ματς! Επιπλέον κατατάσσεται τρίτος σε γκολ με 11. 

Φυσικά με τις 53 συμμετοχές του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, o Καγκάβα είναι o πρώτος Ιάπωνα στην αντίστοιχη λίστα. Επίσης ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ έχοντας πετύχει 41 γκολ είναι ο δεύτερος Ασιάτης σκόρερ στην κατηγορία. Πίσω φυσικά μόνο από τον θρύλο της Κορέας, τον Τσα Μπουμ (φωτό κάτω) με 98 γκολ!

ο θρυλικός Τσα Μπουμ

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αποστολή ο Μπάμπα

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Δευτεριάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει στην Αθήνα, καιρού επιτρέποντος. Μετά την ολοκλήρωση της -μετ’ εμποδίων λόγω χιονιά- προετοιμασίας ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε στη δημοσιότητα τους παίκτης που θα βρεθούν στο ματς. Μεταξύ αυτών δεν είναι μόνο ο Ενέα Μιχάι. Στις επιλογές Γκαρσία για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς Ραχμάν Μπάμπα.

μπαινει αποστολη ο Μπαμπα

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις