Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Χιονογκέλα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Χιονογκέλα!

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Ο Άρης “σκόραρε” στο να ετοιμάσει για ποδόσφαιρο το γεμάτο χιόνια “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά αγωνιστικά σιώπησε, 0-0 με Παναιτωλικό

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Ολο το πρωί οι άνθρωποι του Άρη κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να καθαρίσουν το τερέν του χιονισμένου “Κλ. Βικελίδης”. Στο τέλος τα κατάφεραν. Όλη η περιοχή του Χαριλάου ήταν καλυμμένη από χιόνια, όμως το γήπεδο των κίτρινων αποτέλεσε μία όαση ποδοσφαίρου μέσα στον παγετό! Και ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό κανονικότατα. Αλλά αντί ο ποδοσφαιρικός θεός να ανταμείψει τους γηπεδούχους με τους βαθμούς, χάρισε την ισοπαλία στον Παναιτωλικό (0-0). Και άφησε τους Θεσσαλονικείς με την πίκρα και τα παράπονα για ακυρωθέν γκολ αλλά και μη καταλογισμό πέναλτι στον Μπρούνο Γκάμα.

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα. Χωρίς πάντως να κάνει πολλές φάσεις. δίχως να φτάσει σε μεγάλο αριθμό τελικών προσπαθειών. Στο 33’ ο Άρης φωνάζει για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Μπρούνο Γκάμα. Ο διαιτητής Βάτσιος, όμως, έκρινε ότι ο Πορτογάλος έκανε θέατρο και του έδειξε κίτρινη. Αλλη μεγάλη φάση δεν έγινε στα πρώτα 45’, ο δε Παναιτωλικός είχε μόλις 1-2 επικίνδυνα σουτ.

σκόραρε αλλά δεν μέτρησε το γκολ του Γκαμα

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος έπαιξε το ρόλο του. Ο Σάντε Σίλβα που αποτέλεσε επιλογή του Μάντζιου από τον πάγκο έκανε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και ανάγκασε τον Κνετ σε μεγάλη απόκρουση μόλις ένα λεπτό από την είσοδό του στο ματς. Κάπως έτσι πήγε το ματς ως το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Άρης στα τελευταία λεπτά πίεσε όσο μπορούσε, αλλά ο Κνετ είπε όχι σε σουτ του Γκάμα λίγο πριν το φινάλε και το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος. ΒΟΗΘΟΙ: Τζιουβάρας, Καμπερίδης. VAR: Μανούχος.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Κάτσε (Σάκιτς 78’), Σάσα, Μπερτόγλιο (Σίλβα 57’), Γκάμα, Ματέο Γκαρσία (Μήτρογλου 69’), Μαντσίνι (Μπρούνο 57’).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (Μεντόζα 90’), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Μεντίνα, Τσιγγάρσς, Ταχάρ (Εντιγκά 78’), Ντίαζ, Μπαρμπόσα (Μαλής 90’), Αριμπίγι (Ντάλτσιο 83’), Καρέλης.

έπαιξε για τον βαθμό ο Παναιτωλικός

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις