Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Μάχες κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Μάχες κορυφής!

Σούπερ Λιγκ 2 - 8η αγωνιστική: Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Καραϊσκάκη και περιμένει… δώρο από την Πάτρα για να πατήσει κορυφή - Ματσάρα Παναχαϊκή-Λεβαδειακός στην Αγυιά!

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά ένα εξ αυτών απειλείται από τον χιονιά. Ειδικότερα, στο πιο επισφαλές παιχνίδι της αγωνιστικής ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τη Δόξα Δράμας. Και αν οι Μαυραετοί καταφέρουν και φτάσουν στη Θεσσαλία παρά τα τρομερά προβλήματα κίνησης λόγω του χιονιά, τα γήπεδα στη Λάρισα έχουν σημαντικό βαθμό χιονοκάλυψης και είναι αμφίβολο αν μπορεί να γίνει αγώνας.

Την ίδια ώρα στη Νίκαια, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Καραϊσκάκη. Οι Νικαιώτες προέρχονται από τρεις σερί νίκες που τους έχουν φέρει στον πόντο από την κορυφή. Αν απόψε κερδίσουν θα σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση σε αναμονή του αποτελέσματος από το άλλο μεγάλο ματς, αυτό της Πάτρας μεταξύ Παναχαϊκής και Λεβαδειακού. Στην Πάτρα όπου οι άθλοι του χιονιά δεν φαίνεται να επηρεάζει το παιχνίδι. Στο οποίο οι Ροσονέρι της Αχαΐας έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους βάλει γερά στη μάχη κορυφής.

είχε 1-2 ευκαιριες και η Δοξα

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο, τέλος, ο φορμαρισμένος Εργοτέλης που έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς στην τελευταία τετράδα αγώνων του, υποδέχεται το Διαγόρα ο οποίος μαζί με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό είναι οι μόνες αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

gia defteri niki o levadeiakos

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις