Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πόλο – εθνική: Πρεμιέρα με το δεξί 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο – εθνική: Πρεμιέρα με το δεξί 

Πόλο - εθνική: Η γαλανόλευκη επιβλήθηκε οριακά 11-10 της Γεωργίας χωρίς να παίξει καλά στο πρώτο ματς του προολυμπιακού της Ολλανδίας

Πόλοεθνική: Με νίκη 11-10 επί της Γεωργίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ η εθνική μας ομάδα ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρείτο φαβορί και το επιβεβαίωσε, απέναντι σε μια ομάδα που έχει προοδεύσει, αλλά ακόμα υπολείπεται σε ποιότητα και εμπειρία της Ελλάδας. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα και σε όλο πρώτο ημίχρονο έχτισε και διατηρούσε μια διαφορά 2-3 γκολ. Οι Γεωργιανοί αντέδρασαν βγήκαν από την άμυνά τους και απείλησαν στο τρίτο οκτάλεπτο και ισοφάρισαν προσωρινά σε 10-10. 

Στην τελευταία περίοδο μίλησε η εμπειρία  και η άμυνα έδωσε τη νίκη. Με μηδέν παθητικό η ομάδα μας έψαξε το γκολ της νίκης και το βρήκε με τον Φουντούλη. Για να έρθει η σημαντική, αν και οριακή νίκη 11-10 στην πρεμιέρα. Τα οκτάλεπτα έληξαν 3-2, 5-3, 2-5, 1-0. Η σύνθεση στην πρεμιέρα για την εθνική του Θοδωρή Βλάχου: Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1, Γαλανίδης.

Δευτέρα με ΒΡαζιλία η εθνικη

Πόλο – εθνική: Τα άλλα ματς και ο επόμενος αντίπαλος

Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας για τον όμιλό μας ο Καναδάς κέρδισε με 11-7 την Βραζιλία. Το Μαυροβούνιο χωρίς αγώνα πήρε τους πρώτους βαθμούς της νίκης, διότι δεν μετέχει στο τουρνουά η Τουρκία που βρέθηκαν τα περισσότερα μέλη της με covid19. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας την Βραζιλία.

πρεμιερα με το δεξι

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις