Γιος Φιλιππίδη ΕΡΤ: Σε ποια σειρά εμφανίζεται ο νεαρός

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιος Φιλιππίδη ΕΡΤ: Σε ποια σειρά εμφανίζεται ο νεαρός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιος Φιλιππίδη ΕΡΤ: Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ έχει εντάξει στο πρόγραμμά της την μυθοπλασία, καθώς προβάλλονται τρεις σειρές, οι οποίες έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

13.02.2021 | 08:44

Ο 23χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, το οποίο δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την παρουσία του τα Μέσα Ενημέρωσης. Μάλιστα, θέλει κι εκείνος να ασχοληθεί με την υποκριτική, καθώς είναι κάτι το οποίο αγαπά πολύ. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ήδη, έκανε ένα πέρασμα από δημοφιλή σειρά που προβάλλεται φέτος στην τηλεόραση και δεν το κατάλαβε σχεδόν κανείς! Ο λόγος, για τη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”, που τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μελέτης Ηλίας και η Τζένη Θεωνά.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης κανε την εμφάνισή του σε αρκετά επεισόδια και υποδυόταν τον Αλέξανδρο τον φίλο της Μάρθας, φοιτήτριας της Νομικής και αγωνίστριας κατά της Χούντας. Μάλιστα, δεν αναγνωρίζεται και πολύ εύκολα, καθώς έχει μακριά μαλλιά και μούσια.

Σημειώνεται ότι, ο 23χρονος νεαρός είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997 και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην υποκριτική.

Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αναφερθεί στον γιο του Δημήτρη λέγοντας: «Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα ‘με κάνεις ευτυχισμένο’ και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες».

Έξι χρόνια πριν

Δείτε ακόμη

Μετακομίζει εκτός Αθηνών ο Φιλιππίδης – Φήμες για νέα ζωή μετά το “τσουνάμι”

Το βίντεο με Φιλιππίδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Exit mobile version