Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόρη Θεοδωρικάκου: Θετική η Δήμητρα, σε καραντίνα ο υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόρη Θεοδωρικάκου: Θετική η Δήμητρα, σε καραντίνα ο υπουργός

Κόρη Θεοδωρικάκου: Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας έκαναν το τεστ και βγήκαν αρνητικά

Σε προληπτική καραντίνα μπήκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα social media. O πρώην υπουργός εσωτερικών εξήγησε ότι αυτό το προληπτικό μέτρο κρίνεται απαραίτητο, καθώς η κόρη του Χριστίνα βρέθηκε θετική σε τεστ κορωνοϊού. Όπως επισημαίνει, η νεαρή κοπέλα δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποβλήθηκαν στην εξέταση και βγήκαν αρνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι το  περασμένο Νοέμβριο ο κ. Θεοδωρικάκος είχε μπει ξανά σε προληπτική καραντίνα, αφού είχε βρεθεί θετικός στον ιό ένας συνεργάτης του. “Χθες το βράδυ, επιβεβαιώθηκε ότι η Χριστίνα μας είναι θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς δεν έχει κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα. Όλοι οι υπόλοιποι, κάναμε την εξέταση κι είμαστε αρνητικοί. Μπήκαμε σε καραντίνα στο σπίτι και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα. Υπομονή και θα περάσει κι αυτό”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Οι αδυναμίες του

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει δύο παιδιά, ενώ η σύζυγός του  άφησε τον πρωταθλητισμό για να στηρίξει την οικογένεια. “Με έχει στηρίξει σε όλες τις αποφάσεις της ζωής μου και είμαι σίγουρος ότι και οι δυο μας μπορούμε να αντέξουμε ακόμα πιο σκληρά προγράμματα, γιατί μας ενώνει η αγάπη, που υποστηρίζει κοινούς στόχους”, έχει πει ο υπουργός.

Όσο για τα παιδιά του, μιλώντας πριν καιρό στη Σάσα Σταμάτη, δήλωσε πως είναι φίλοι! “Η επικοινωνία με τα παιδιά μου με αναζωογονεί και είναι το πιο σταθερό στοιχείο της ζωής μου. Όσες ώρες κι αν δουλεύω την ημέρα, όσο σκληρές υποχρεώσεις κι αν έχω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μιλήσω μαζί τους καθημερινά για όσα νιώθουμε την ανάγκη να κουβεντιάσουμε μεταξύ μας.

Ο γιος μου ήταν πολύ καλός στο μπάσκετ αλλά οι πανεπιστημιακές σπουδές και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα της ζωής του έφεραν σε δεύτερη μοίρα το άθλημα. Αλλά για μένα το σπουδαίο είναι ότι και ο γιος μου και η κόρη μου είναι οι καλύτεροι φίλοι μου. Πρέπει να σας πω ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτικά δρώμενα και ότι ακούω πολύ τη γνώμη των παιδιών μου σε όλα τα θέματα.

Όλοι οι μπαμπάδες έχουν αδυναμία στις κόρες τους, αλλά πιστέψτε με ότι είμαι εξίσου υπερήφανος και για τα δύο παιδιά μου. Και αυτή η αγάπη δεν μπαίνει σε ζυγαριά. Δεν είμαι αυστηρός ούτε με την κόρη μου ούτε με τον γιο μου, γιατί έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση τους και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να βρεθώ στον ρόλο του πολύ αυστηρού πατέρα”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις