Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice τελικός Παπαρίζου – Ζουγανέλη: Ένα μοναδικό ντουέτο
LIFESTYLE

The Voice τελικός Παπαρίζου – Ζουγανέλη: Ένα μοναδικό ντουέτο

The Voice τελικός Παπαρίζου - Ζουγανέλη: Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής, όταν η Έλενα Παπαρίζου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του The Voice τη βραδιά του μεγάλου τελικού του μουσικού διαγωνισμού. Οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μαζί τη «Συναυλία» της Χαρούλας Αλέξίου, μαγεύοντας το κοινό, ενώ φάνηκαν να το απολαμβάνουν εξίσου κι οι ίδιες.

Από την άλλη ο Πάνος Μουζουράκης δεν θα μπορούσε να μην κλέψει και αυτός την παράσταση. Ο τραγουδιστής και κριτής του The Voice, όπως συνηθίζει άλλωστε, τράβηξε όλα τα βλέμματα χάρη στη στιλιστική του επιλογή. Ο Πάνος Μουζουράκη θύμισε σύγχρονο ιππότη, φορώντας μεταλλικό πλέγμα προστασίας του κεφαλιού.

Η Δούκισσα Νομικού δεν άντεξε και σχολίασε την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη ρωτώντας τον εάν αυτό που φοράει είναι των ιπποτών. Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε ότι η ομάδα του του πρότεινε να το βάλει και το έκανε γιατί ξέρουν καλύτερα από τηλεόραση.

The Voice τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Μεγάλη νικήτρια του The Voice αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεωργακοπούλου! Η παίκτρια από την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου, κέρδισε το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο επικρατώντας της Αλεξάνδρας Σιετή.

Στην «γυναικεία υπόθεση» του τελικού, και οι δύο ερμηνείες ήταν συγκλονιστικές. Η βραδιά ξεκίνησε με τους 9 διαγωνιζόμενους εκ των οποίων 4 πέρασαν στον ημιτελικό: Η Ειρήνη Περικλέους από τον Σάκη Ρουβά, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή από την Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Νταλάκας με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις. Οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα έκρινε το νικητή. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα με την δεύτερη να κερδίζει τελικά το τηλεοπτικό κοινό και την πρώτη θέση.

«Είμαι τόσο χαρούμενη αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και είμαι στενοχωρημένη που τελειώνει όλο αυτό» είπε η ίδια ξεσπώντας σε δάκρυα χαράς, με την Έλενα Παπαρίζου, περήφανη coach για τη νικήτρια, να δηλώνει: «Το πολύ σημαντικό είναι ότι η μουσική ενώνει τον κόσμο. Πολλά παιδιά που πέρασαν από δω έγιναν κολλητοί φίλοι. Το μέλλον είναι μπροστά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις