Survivor spoiler νέοι παίκτες: Ο πρώην της Μαριαλένας και… οι άλλοι

LIFESTYLE

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Ο πρώην της Μαριαλένας και… οι άλλοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Νικολέττα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα δούμε σύντομα στο Survivor.

13.02.2021 | 16:33

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Βαλίτσες ετοιμάζουν για τον Άγιο Δομίνικο τρεις νέοι παίκτες οι οποίοι αναμένεται να «εισβάλλουν» στο Survivor για να ενισχύσουν Μπλε και Κόκκινους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Ευτυχείτε», δύο νέες καλλονές, θα προστεθούν στην κόκκινη και την μπλε ομάδα ο λόγος για την Νικολέττα Μαυρίδη και την Χριστίνα Κεφαλά. Η πρώτη είναι η Νικολέττα Μαυρίδη, 26 ετών, που είναι καθηγήτρια pilates και χορεύτρια και την οποία είχαμε δει να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars» το 2018 στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ενώ την 25χρονη Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε και στον πρόσφατο κύκλο του «My Style Rocks», η οποία δηλώνει αθλήτρια και… influencer. Ιδιαίτερα, ωστόσο θα απασχολήσει η τρίτη προσθήκη όπου αναμένεται να εισέλθει στην ομάδα των Μαχητών καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο λόγος για τον 30χρονο επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη.

Survivor spoiler: Επιστρέφει η Μαριπόζα

Εκτός από την ένταξη των νέων παικτών στο Survivor 4 θα έχουμε και μια επιστροφή για την ομάδα των μπλε και συγκεκριμένα την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου η οποία έρχεται και πάλι στο παιχνίδι αλλά όχι για πολύ. Η παίκτρια των Μαχητών επιστρέφει μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο νοσοκομείο για να δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα της. Το θέμα είναι για πόσο. Πληροφορίες του Youweekly.gr σας έχουν αναφέρει πως η Μαριπόζα αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει και μάλιστα από μόνη της.

Η οικογένεια της παίκτριας έχει πιέσει την παραγωγή να την διώξουν καθώς ανησυχούν για την υγεία της και τις συνεχόμενες αδιαθεσίες. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους της, όσο ήταν στο νοσοκομείο, ώστε να τους καθησυχάσει…

Δείτε ακόμη
Survivor: Αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου;
Survivor: Το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη στον πρώην σύζυγό της
Survivor: Βαριές κουβέντες από τον πρώην σύζυγο της Σοφίας – “Χρησιμοποιεί τα παιδιά, παίζει θέατρο”
Exit mobile version