Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο την Κυριακή
LIFESTYLE

Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο την Κυριακή

Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Στα άκρα οι παίκτες της μπλε ομάδα – Ποιος θα κερδίσει την Κυριακή 14/2 το αγώνισμα επάθλου.

Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Σε κανονικούς ρυθμούς μάχης και εντάσεων “μπαίνει” το Survivor την Κυριακή 14/2 και τα spoiler κυκλοφορούν ήδη. Όμως πέρα από τους καβγάδες και τις ίντριγκες, έχουμε και αγωνίσματα και γύρω από αυτά περιστρέφεται όλο το ενδιαφέρον των φανατικών τηλεθεατών. Το σημαντικό στο Survivor είναι το ποιος κερδίζει τα έπαθλα και τις ασυλίες. Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, το παιχνίδι… γυρίζει.

Αυτή τη στιγμή μπροστά μας έχουμε ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Πριν από αυτό όμως, βλέπουμε από το τρέιλερ του Survivor πως γίνεται ένας χαμός με Αλέξη Παππά και Αννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα. Ο Αλέξης είναι έτοιμος να ξεσπάσει, μάλλον η ποινή του έκατσε βαριά. Υπάρχει μάλιστα πληροφορία που μας έχει έρθει και θέλει τον Αλέξη Παπά να έκανε και δεύτερη φορά παραβίαση. Αν αποδειχθεί είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί από το παιχνίδι. Δεν πρόκειται από την παραγωγή να του χαριστούν με μια απλή ποινή αυτή τη φορά.

Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο την Κυριακή; Trailer

Survivor spoiler: Τι συνέβη με Παππά και Σταμούλη

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως οι δύο παίκτες των Μπλε δεν χάθηκαν στο δάσος – όπως ανέφεραν οι ίδιοι – αλλά κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής του Άγιου Δομίνικου, προκειμένου να βρουν φαγητό. Πληροφορίες ανέφεραν πως στην επιστροφή τους στην παραλία, οι Παππάς και Σταμούλης ενεπλάκησαν σε βίαιο καβγά με ένα σεκιούριτι, ο οποίος τους έκανε επίπληξη για την πράξη τους και την παραβίαση των κανονισμών.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος παίκτης στο πρώτο “Survivor”, ανέφερε πως μάλλον δεν ισχύει η πληροφορία για χειροδικία, γιατί αλλιώς η παραγωγή θα τους είπε αποβάλει. Όπως είπε, οι παίκτες υπογράφουν ένα συμβόλαιο προτού μπουν στο παιχνίδι, όπου συναινούν για αποβολή τους από το ριάλιτι σε περίπτωση χειροδικίας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε το ότι οι δύο Μπλε έφαγαν στο ξενοδοχείο, ενώ αναφέρθηκε και σε μια νέα πληροφορία, που λέει ότι η αυστηρή ποινή δόθηκε γιατί οι παίκτες ήρθαν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Η τηλεφωνική επικοινωνία εκτός “Survivor 4” απαγορεύεται από την παραγωγή.

Survivor spoiler 14/2 διαρροή: Ποιος κερδίζει

Από το στίβο μάχης βλέπουμε πως είναι ένα αγώνισμα δύσκολο. Τα εμπόδια είναι πολλά και με ποικιλία. Στο τέλος όμως θα κερδίσει αυτός με τον καλύτερο ποδοσφαιρικό στόχο. Δεν υπάρχει οριστικό spoiler, αλλά μάλλον η μπλε ομάδα θα φέρει νίκες από εδώ και πέρα. Κέρδισαν και το τελευταίο παιχνίδι, βλέπουν τον κίνδυνο και πεισμώνουν… Θα επανέλθουμε εννοείται με όλα τα spoiler.

Δείτε το spoiler που κυκλοφόρησε το ίδιο το κανάλι…
Survivor: Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Σου Κου Family!

Survivor spoiler: Ο πρώην της Μαριαλένας στο παιχνίδι;

Οι εξελίξεις στο Survivor συνεχίζονται με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, να δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα επιβίωσης στο νησί του Αγίου Δομίνικου, χωρίς φυσικά να λείπουν οι εντάσεις και οι ανατροπές. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό» τις επόμενες ημέρες στο Survivor θα ενταχθεί ένας νέος παίκτης.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη. Μάλιστα, όπως ανέφεραν στην εκπομπή, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. «Σάκης Κατσούλης. 30 ετών. Επιχειρηματίας από τα Δυτικά Προάστια. Σε πολλούς τομείς έχει ανοιχτεί, αθλητικά είδη, ιδιοκτήτης ινστιτούτου σπα και μασάζ», είπε αρχικά ο Αλέξης Μίχας γνωστοποιώντας πληροφορίες για εκείνον.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο δημοσιογράφος έκανε μια αποκάλυψη: «Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση. Η Μαριαλένα τώρα είναι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Εγώ ξέρω ότι πριν από τρεις – τέσσερις μήνες ήταν μαζί. Για την ακρίβεια πριν τρεις – τέσσερις μήνες χωρίσανε».

Μαριαλένα – Γιώργος Λιβάνης: Είναι ή όχι σε σχέση;

Πάντως, οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Λιβάνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor να είναι ζευγάρι είναι πολύ έντονες. Ο τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στο “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση του με τη Μαριαλένα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης είπε πως: “Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα ό,τι κάνω το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ το αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε. Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της”.

Μία νίκη όμως της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο αγώνισμα του Survivor στάθηκε αφορμή για να αναφερθεί το όνομα του Γιώργου Λιβάνη. Ειδικότερα, μόλις επέστρεψε στον πάγκο της, ζήτησε από τους συμπαίκτες της να φωνάξουν το όνομα Γιώργος αφιερώνοντάς του έτσι τη νίκη.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο TLIFE, ο Γιώργος Λιβάνης δήλωσε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Μου αρέσει να ζω ελεύθερα και να περνάω ήρεμα τη ζωή μου, παρά την αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς μου, οπότε δεν με ενόχλησε το συμβάν. Με την Μαριαλένα είμαστε κοντά και την νοιάζομαι όπως νοιάζομαι κάθε δικό μου άνθρωπο, συγγενή, φίλο ή συνεργάτη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις