Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Χιονοκούλουρα…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Χιονοκούλουρα…

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Ολα μηδέν στην Τρίπολη - Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Αστέρα που είχε και δοκάρι μες τον Μπαράλες - Τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις η Λαμία

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Η κακοκαιρία, ο χιονιάς, η… “Μήδεια” προελαύνει να απειλεί όλη τη χώρα. Και όμως, στην Τρίπολη, ένα οροπέδιο με …κακή παράδοση στο χιονιά, δεν κουνήθηκε φύλλο. Ποδοσφαιρικά μιλώντας. Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο ισόπαλο 0-0 που δεν βόλεψε κανέναν εκ των δύο. Και αν ο Αστέρας τον πρώτο στόχο, την είσοδο στα πλέι οφ, τον έχει πετύχει, η Λαμία δεν έχει σωθεί και θα περίμενε κανείς να ρισκάρει. Κάτι τις παραπάνω! Τέλος πάντων, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων που μάλλον επιτυχία για τους φιλοξενούμενους είναι.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και από τα πρώτα λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Επασί. Με αποκορύφωμα το τρίλεπτο 24’-27’, αφού στο 24’ ο Μπαράλες είχε προσπάθεια στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε γκολ την άριστη σέντρα του Άλβαρες. Όμως το τέρμα ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR και εξέταση της φάσης από τον Καραντώνη, για φάουλ εκτός φάσης, του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο! 

ακυρωθεν γκολ ειχε ο Αστερας

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο 

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε το ρυθμό του παιχνιδιού του, ενώ η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και κάποια μακρινά σουτ, από Μπιάρνασον και Ρόμανιτς. Στο 66’ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βλάχου στον Μουνάφο και ο Καραντώνης που δεν είχε δει κάτι σε φυσική ροή αγώνα, συμβουλεύτηκε τον VAR που έδειξε… οφσάιντ! Και φυσικά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και μεγάλες φάσεις δεν έγιναν, μέχρι το 91΄. Τότε η Λαμία  κλότσησε τεράστια ευκαιρία. Ο Μπα απέναντι στον Τσιφτσή δεν φάνηκε killer και απέτυχε να κάνει σωστά την λόμπα και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ:

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης. ΒΟΗΘΟΙ: Απτόσογλου, Κωνσταντόπουλος. VAR: Φωτιάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Καστάνιο, Πασαλίδης (Βαγιέντε 90’+1′), Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σίτο (Τιλίκα 80′), Φερνάντεθ, Ρεγκίς (Ριέρα 58′), Μπαράλες.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Άνχελ, Μπιάναρσον, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (Μπα 63′), Πίτι (Γκαζαριάν 63′), Ρόμανιτς (Τζέιμς 86′), Καραμάνος (Αραμπούλι 90’+3′).

μπορουσε να κλεψει το ματς η Λαμια

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις