Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Τρίκαλα κορυφής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Τρίκαλα κορυφής

Σούπερ Λιγκ 2 - 8η αγωνιστική: Ο ΑΟΤ φιλοξενείται στην Ξάνθη και με νίκη περνάει στην πρώτη θέση - Την Ιεράπετρα φιλοξενούν τα Χανιά

Σούπερ Λιγκ 28η αγωνιστική: Στα Πηγάδια της Ξάνθης και τα Περιβόλια Χανίων ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Και τα δύο παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης 14:45. Η Ξάνθη υποδέχεται τα Τρίκαλα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ηθική δικαίωση της αναφορικά με την φερόμενη ως υπόθεση πολύιδιοκτησίας. Υπόθεση ουσιαστικά που της στοίχισε πέρσι την κατηγορία. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς έκανε την πρώτη φετινήνίκη, εκτός έδρας επί του Καραϊσκάκη. Εκτός αγώνα οι Δημούτσος, Μπέντο, Βέλιτς, Έλιοτ και Γκαρσία λόγω τραυματισμών και κρούσματος κορονοϊού. 

Τα Τρίκαλα κάνουν… υψηλές πτήσεις αλλά προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Εχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα σε Πάτρα και Νεάπολη και θα επιδιώξει μνα… τριτώσει το καλό. Πέραν των…μόνιμων απόντων Χατζηκωνσταντίνου, Κωστίκο και Στεφανίδη δεν έχει απουσίες. 

κολλησαν στο Χ τρικαλα και εργοτελης

Σούπερ Λιγκ 2 – 8η αγωνιστική: Στα Χανιά

Στα Περιβόλια τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον ΟΦ Ιεράπετρας σε μία …ενδοκρητική μάχη. Οι κυανόλευκοι του Αλέκου Βοσνιάδη θα επιζητήσουν την δεύτερη εντός έδρας νίκη τους. Εκτός μάχης ο τιμωρημένος Μασένα και ο τραυματίας Τριανταφυλλάκος. Για τον ΟΦΙ που χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις, εκτός πλάνων Καβακά έχουν τεθεί οι Αποστολίδης, Καπίας, Μανουσάκης, Παπαδάκης και Γκεγκόλι.

8η αγωνιστικη της super league 2

Δείτε ακόμη: 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, 1-0 την Τίγκρες 
Φωνάζει ο Αρης για την αναβολή του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις