Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Ρώμας Μακελειό: «Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας»
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας Μακελειό: «Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας»

Χάρης Ρώμας Μακελειό: Το όνομα του αλλά και το πρόσωπο του είδε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Παρασκευής να φιγουράρει σε εξώφυλλο εφημερίδας.

Την Παρασκευή το πρωί γνωστοί του πληροφόρησαν τον Χάρη Ρώμα πως το όνομα και η φωτογραφία του «κοσμούσαν» το εξώφυλλο της εφημερίδας Μακελειό. Στην φωτογραφία του εξωφύλλου ήταν ο Χάρης Ρώμας με ένα παιδάκι, ενώ στον πηχιαίο τίτλο κατηγορείται ότι ασελγεί σε ανήλικα, χαρακτηριζόμενος ως Χάρης (Β)Ρώμας. Ο ίδιος ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο Χάρης Ρώμας διερωτάται πότε θα σταματήσει το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ενώ διευκρινίζει πως η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε οικογενειακό τραπέζι και το παιδί που κρατά αγκαλιά είναι το ανιψάκι της συνεργάτιδας και φίλης του Άννας Χατζησοφιά.

Χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας έγραψε: «Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα; Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο Αχιλλέα. Ποιός είναι αυτός; Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιο Στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι. Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών» Ελλήνων πολιτών: Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!».

Μακελειό

Χάρης Ρώμας Μακελειό: Η θέση της Έφης Ρασσιά

Θέση για το θέμα όμως, πήρε και η ανιψιά του Χάρη Ρώμα, η ηθοποιός Έφη Ρασσιά η οποία είναι και δικηγόρος. Η Έφη Ρασσιά παραδέχθηκε πως πλήρωσε 0,90 προκειμένου να αγοράσει το έντυπο και να διαβάσει το θέμα της εφημερίδας και τόνισε πως: «η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά». Η ανιψιά του Χάρη Ρώμα έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook: «Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο για να υπερασπιστώ τη Ζέτα Δούκα, λέγοντάς σας ότι είμαι σίγουρη γι’ αυτήν την γυναίκα.

 

Σήμερα, θέλω να κάνω το ίδιο για το θείο μου, το Χάρη Ρώμα, μια και “η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων” ή αλλιώς… <<ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ>> μου δίδαξε πώς βιοπορίζεσαι ρίχνοντας λάσπη. ο λέω αυτό γιατί – ναι, το ομολογώ! – πήρε και τα δικά μου 0,90€ στην προσπάθειά μου να διαβάσω στο εσωτερικό της εφημερίδας τα στοιχεία που δικαιολογούν το πρωτοσέλιδό της.

Ανάρτηση φέισμπουκ

 

Φυσικά, δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο. Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση γιατί έχει μάθει να πολεμά, όμως εγώ θέλω να σας πω, όπως έκανα και για τη Ζέτα, πόσο σίγουρη είμαι γι’ αυτόν, την εντιμότητα, την ακεραιότητά του, αλλά και για την αγάπη του για τους ανθρώπους. Αν αυτό που συνέβη σήμερα με ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ είναι το τίμημα για τη στάση που κράτησε από την αρχή της ιστορίας με την κυρία Μπεκατώρου μέχρι και αυτή τη στιγμή, εγώ θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος. Και ναι, καθώς γράφω αυτά, συνειδητοποιώ ότι η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά».

Ρώμας Χατζησοφιά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις