Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 bootcamp: Κοντιζάς και Κουτσόπουλος σε μεγάλα κέφια
LIFESTYLE

MasterChef 5 bootcamp: Κοντιζάς και Κουτσόπουλος σε μεγάλα κέφια

MasterChef 5 bootcamp: Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά και ήδη βρισκόμαστε στη φάση του bootcamp.

Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά και ήδη βρισκόμαστε στη φάση του bootcamp. Φέτος υπάρχουν πολλές αλλαγές καθώς όποιος παίκτης άκουγε τρία ”ναι” στις auditions περνούσε κατευθείαν στο σπίτι. Μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει μάγειρες που έχουν ξεχωρίσει ενώ κάποιοι άλλοι μας αποχαιρέτησαν νωρίς. Στη φάση του bootcamp οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν ένα πιάτο που θα πείσει τους κριτές και θα τους δώσει το εισιτήριο για το σπίτι. Βέβαια από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχουν αρχίσει μικρές κόντρες και αντιπαλότητες μεταξύ των παικτών ενώ κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν έκαναν λόγο για αδικία.

Αυτοί που σίγουρα δεν άλλαξαν ήταν οι κριτές. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ξανά μαζί για να κρίνουν και να βοηθήσουν τους επίδοξους σεφ. Ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν αρχίσει από τώρα τα πειράγματα. Σε τρελά κέφια ήταν ο κριτής του MasterChef 5 Σωτήρης Κοντιζάς τη δεύτερη ημέρα των Bootcamp, που θα κρίνουν την τελική 20άδα του διαγωνισμού. Όσο περίμενε τους διαγωνιζόμενους να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο τραγούδι. Στο στιγμιότυπο, που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του «MasterChef 5, ο σεφ ακούγεται να σιγοτραγουδά αρχικά το κομμάτι «Ντροπή σου», εναλλάσσοντάς το με ένα ρεφρέν του τραγουδιού «Έτσι Ξαφνικά».

MasterChef 5: Το αδιανόητο σχόλιο Κοντιζά για τον Κουτσόπουλο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κριτές του MasterChef 5 ξεσπούν σε γέλια μέχρι δακρύων, με την έκφραση να είναι απόλυτα κυριολεκτική, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης περίμεναν υπομονετικά τους 13 διαγωνιζόμενους του bootcamp να τους παρουσιάσουν τα πιάτα τους στο επεισόδιο της Τετάρτης στο «MasterChef 5».

Ένα από τα πιάτα ήταν και της Μαργαρίτας, το οποίο και έλαβε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές για το στήσιμο. Ενώ όμως ο Πάνος Ιωαννίδης ετοιμαζόταν να δοκιμάσει, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρατήρησε πως η παίκτρια τον περιεργαζόταν επίμονα. Όταν τη ρώτησε «τι έχει;», εκείνη του απάντησε πως της θυμίζει έντονα κάποιον. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν τα πειράγματα από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Μαργαρίτα λοιπόν εξήγησε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως της θυμίζει κάποιον γνωστό της. «Κάποιο ζώο ίσως;» σχολίασε αυθόρμητα ο Σωτήρης Κοντιζάς. Με μια μικρή καθυστέρηση, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτήθηκε: «Είπες κάποιο ζώο;», για να του απαντήσει καταφατικά ο Πάνος Ιωαννίδης, αδυνατώντας να συγκρατήσει το γέλιο του.

MasterChef 5: Τα πειράγματα του Κουτσόπουλου

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/2) οι 13 υποψήφιοι μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef και οι κατσαρόλες τους πήραν φωτιά προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού. Ωστόσο το πειραχτήρι του Master Chef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν σταμάτησε στιγμή να πειράζει τους διαγωνιζόμενους.

Όταν ήρθε η στιγμή να περάσουν από τον πάγκο του Κωνσταντίνου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Κωνσταντίνος, ξεκαθάρισε ποιος είναι ο αγαπημένος του κριτής καθώς δεν είναι «κωλοτούμπας» και μίλησε για την αγαπημένη του. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως του λείπει πολύ, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να της κάνει πρόταση γάμου. Ωστόσο αρνήθηκε να γονατίσει on camera και να ζητήσει το χέρι της συντρόφου του, παρά την παρότρυνη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις