Έλενα Κρεμλίδου – Τα ροζ βίντεο και η ατάκα της για τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών

LIFESTYLE

Έλενα Κρεμλίδου – Τα ροζ βίντεο και η ατάκα της για τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Έλενα Κρεμλίδου: Την Έλενα Κρεμλίδου την παρακολουθούμε φέτος στο Survivor.

12.02.2021 | 14:27

Την Έλενα Κρεμλίδου την παρακολουθούμε φέτος στο Survivor να αγωνίζεται στους στίβους μάχης και να προσπαθεί μαζί με την ομάδα της να κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου. Η αλήθεια είναι ότι δεν την γνωρίσαμε πρώτη φορά λόγω του Survivor καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει κατά διαστήματα τα φώτα της δημοσιότητας. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, μετρά αυτή τη στιγμή πάνω από 340 χιλιάδες followers, έχει συμμετάσχει σε πολλά βίντεο κλιπ, σε βίντεο του netwix, ενώ συμμετείχε και στην εκπομπή ”ό,τι να ναι”. Επίσης έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader και έχει κάνει ραδιόφωνο.

Η ίδια έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού. Πριν από λίγο καιρό και όταν κυκλοφορούσαν πολλά βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστριες παίκτριες από ριάλιτι, η ίδια είχε τονίσει πως παρά τις φήμες που υπάρχουν, εκείνη δεν έχει γυρίσει κανένα τέτοιο βίντεο και όσα κυκλοφορούν είναι ψεύτικα. «Δεν έχω απαγορευμένες φωτογραφίες ή βίντεο μου στο κινητό μου. Και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε στο διαδίκτυο… Σόρρυ παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου. Αναφερόμενη στην συνεργασία της με τον SNIK τόνισε ότι παρά τα unfollow θα το έκανε ξανά. » θα ξαναέπαιζα σε βίντεο κλιπ του Snik, αν με πλήρωνε καλύτερα», ήταν τα λόγια της.

Έλενα Κρεμλίδου: Τα προσόντα των έγχρωμων ανδρών

Όσο για το αν ισχύουν οι φήμες ότι οι έγχρωμοι άνδρες διαθέτουν πιο πλούσια «χαρίσματα» η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε λακωνικά: «Σχεδόν ναι». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε σχέση με τον μπασκετμπολίστα Όμπι Τρότερ, που έχει παίξει σε ελληνικές ομάδες, ενώ στο παρελθόν το όνομα της έχει συνδεθεί και με άλλους αθλητές. Τέλος αναφορικά με την απιστία σε μια σχέση η Έλενα Κρεμλίδου τόνισε ότι γνωρίζει σίγουρα ότι την έχουν απατήσει μια φορά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η ίδια το ξεπλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: «Από όσο ξέρω με έχουν απατήσει μία φορά σίγουρα. Τον πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα, τον απάτησα και εγώ».

Έλενα Κρεμλίδου: Το ψευδώνυμο ”Mariposa”

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παίκτρια των Μαχητών του Survivor 4 είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό της «Mariposa». «Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» είχε εξηγήσει η Έλενα Κρεμλίδου.

Exit mobile version