Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Zoom viral: Καθηγητής έδινε διάλεξη επί 2 ώρες αλλά… έπεσαν όλα στο κενό
ΚΟΣΜΟΣ

Zoom viral: Καθηγητής έδινε διάλεξη επί 2 ώρες αλλά… έπεσαν όλα στο κενό

Zoom viral: Η οθόνη του Ντονγκ Γουάνγκ, του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, πάγωσε μετά από μερικά λεπτά από την έναρξη της παρουσίασης

Ένας καθηγητής μαθηματικών έδινε διάλεξη επί δύο ώρες μέσω Zoom, όταν τελικά ενημερώθηκε από τους φοιτητές του ότι ήταν στο αθόρυβο όλη αυτή την ώρα.Η οθόνη του Ντονγκ Γουάνγκ, του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, πάγωσε μετά από μερικά λεπτά από την έναρξη της παρουσίασης του και οι μαθητές δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να τον ενημερώσουν πως δεν τον άκουγαν. Ένα βίντεο του περιστατικού δείχνει το τέλος του μαθήματος, όταν ο καθηγητής Γουάνγκ, με κάποιον τρόπο, αρχίζει και πάλι να ακούγεται, καθώς ρωτά τους μαθητές του: «Έχετε απορίες;».

«Γεια σας κύριε καθηγητή. Στην πραγματικότητα ήσασταν στο αθόρυβο όλη αυτή την ώρα, οπότε δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τίποτα από τις 6:08». «Από πότε;» φωνάζει ο καθηγητής, με την ώρα να δείχνει μετά τις 8. «Εδώ και πόση ώρα δεν με ακούτε;».

Οι μαθητές του είπαν ότι τον άκουσαν μόνο τα πρώτα λεπτά της διάλεξης προτού παγώσει η οθόνη και μετά σιωπήσει ο καθηγητής. Ακολούθως, ο καθηγητής μαθηματικών φαίνεται να ξεφυσά μπροστά στη διαπίστωση ότι σπατάλησε δύο ώρες μιλώντας στο κενό. Αλλά αντί να ρωτήσει τους μαθητές του γιατί κανείς δεν τον ειδοποίησε με κάποιον τρόπο ότι δεν ακουγόταν, ο Γουάνγκ ζήτησε συγνώμη και είπε ότι θα επαναλάμβανε την διάλεξη κάποια άλλη φορά.

Προσπάθησαν να τον ειδοποιήσουν οι φοιτητές του

Ο Αζούσα Τσαν, φοιτητής που παρακολούθησε την σιωπηρή διάλεξη, είπε στην Independent: «Οι μαθητές δοκίμασαν κάθε τρόπο για να τραβήξουν την προσοχή του, καλώντας ακόμη και στο κινητό του. Αλλά δεν απάντησε και συνέχισε το μάθημα. Φυσικά, ο αριθμός των συμμετεχόντων μειώθηκε καθώς περνούσε η ώρα, με τους φοιτητές να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή, επομένως αποχωρούσαν από την διάλεξη. Αυτό που βλέπετε είναι 20 μαθητές περίπου που περίμεναν υπομονετικά για 2 ώρες για να επιστρέψει ο καθηγητής».

Πάντως, μετά το ατυχές αυτό περιστατικό, ο καθηγητής είπε πως στο μέλλον κατά την διάρκεια των διαλέξεών του θα προσπαθήσει να έχει κοντά του το κινητό του τηλέφωνο.

@queen_yx_just a regular day of lecture on online school 😭🤣 watch till the end !!!♬ original sound – yx

Δείτε ακόμη
Viral βίντεο: Δικηγόρος στο Περού έκανε σεξ σε live streaming
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις