Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άννα Σορόκιν: Η «μαϊμού» κληρονόμος εκτός φυλακής
ΚΟΣΜΟΣ

Άννα Σορόκιν: Η «μαϊμού» κληρονόμος εκτός φυλακής

Άννα Σορόκιν: Παρουσιαζόταν ως Γερμανίδα κληρονόμος και κατάφερε να αποσπάσει περίπου 275.000 δολάρια από τράπεζες, ξενοδοχεία και γνωστούς.

Μετά από δύο περίπου έτη στη φυλακή η Γερμανορωσίδα Άννα Σορόκιν αποφυλακίστηκε και επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη φράση:  «Είναι εξαντλητική, η φυλακή, δεν μπορείτε να το γνωρίζετε». Η τριαντάχρονη ανήρτησε το παραπάνω μήνυμα στο Instagram σήμερα το πρωί, το οποίο συνόδευε με μια φωτογραφία της. Να κάθεται στο κρεβάτι, φορώντας μαύρα γυαλιά, πιστή στην εκκεντρική περσόνα που υποδυόταν κατά τη διάρκεια της δίκης της τον Απρίλιο του 2019.

Η Σορόκιν καταδικάστηκε επειδή απέσπασε με δόλιο τρόπο περίπου 275.000 δολάρια από τράπεζες, ξενοδοχεία και γνωστούς. Η γερμανικής υπηκοότητας Σορόκιν, γνωστή επίσης με το όνομα Άννα Ντέλβι, αποφυλακίστηκε χθες, έπειτα από κάθειρξη αρχικά στη φυλακή του Ράικερς Άιλαντ στη Νέα Υόρκη και αργότερα στο βόρειο τμήμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Όπως έγραψε η  New York Post, η αποφυλάκισή της εγκρίθηκε από μια επιτροπή ενώπιον της οποίας η ίδια δήλωσε ότι «ντρέπεται» για τα εγκλήματά της, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν θα απελαθεί στη Γερμανία, όπως μεταδίδουν ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ.

Άννα Σορόκιν

Άννα Σορόκιν: Κόρη ενός απλού οδηγού

Φορώντας την αυτοπεποίθησή της και με αριστοτεχνικά ψέματα, η νεαρή γυναίκα, που παρουσιαζόταν ως Γερμανίδα κληρονόμος με μια περιουσία άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, είχε καταφέρει να πάρει δάνεια δεκάδων χιλιάδων δολαρίων από διάφορες τράπεζες. Το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου του 2016 και Αυγούστου του 2017, κατάφερε να ταξιδεύει δωρεάν με ιδιωτικό αεροσκάφος, να ζει για μήνες σε πολυτελή ξενοδοχεία του Μανχάταν, χωρίς να πληρώνει το παραμικρό, σύμφωνα με τους εισαγγελείς της Νέας Υόρκης, οι οποίοι υπολόγισαν ότι έκλεψε συνολικά 275.000 δολάρια. Κόρη ενός Ρώσου οδηγού, που είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε, επίσης, να πάρει ένα δάνειο ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων για να ανοίξει ένα ιδιωτικό κλαμπ στο Μανχάταν, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα.

Άννα Σορόκιν

 

Άννα Σορόκιν: Τηλεοπτικό συμβόλαιο

Η απίστευτη ιστορία της προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον: υπέγραψε ένα συμβόλαιο με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, ενώ η διάσημη παραγωγός Σόντα Ράιμς (“Grey’s Anatomy”, “Scandal”) απέκτησε τα δικαιώματα για να κάνει μια σειρά για εκείνη. Με τίτλο “Inventing Anna” και την Τζούλια Γκάρνερ στο ρόλο της Άννας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Σόροκιν έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix, τα οποία γρήγορα ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις