Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ράπερ Θεσσαλονίκη Lamanif: Αγωνία για τον 24χρονο, μια σημαντική μαρτυρία
ΕΛΛΑΔΑ

Ράπερ Θεσσαλονίκη Lamanif: Αγωνία για τον 24χρονο, μια σημαντική μαρτυρία

Ράπερ Θεσσαλονίκη Lamanif: Ο φίλος του, στου οποίου το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση

Κορυφώνεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Λαμανίφ από την Θεσσαλονίκη. Ο Λάμπρος Μανιφάβας με ανάρτηση του στα social media, τα ξημερώματα της Τρίτης, είχε εκφράσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Lamanif ανέφερε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετωπίζει με την κοκαΐνη, εξηγώντας για τη συνεύρεσή του με τις «αφέντρες»: «Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Εγινε μια φορά, τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν».

Στενεύουν τα όρια να βρεθεί ζωντανός ο 24χρονος ράπερ, ανέφερε ο πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης. Ωστόσο, η περιγραφή του νεαρού μοιάζει με τον Λάμπρο Μανιφάβα και η μαρτυρία του οδηγού ταξί που φέρεται να μετέφερε τον νεαρό στα ΚΤΕΛ δίνει ελπίδες στους συγγενείς του. Τα χαρακτηριστικά τατουάζ που έχει ο ράπερ στο πρόσωπο έκαναν εντύπωση στο οδηγό που τον παρατηρούσε από τον καθρέφτη χαμένο στις σκέψεις του. Σήμερα κατέθεσε στην αστυνομία και ο μάνατζερ του 24χρονου Μανιφάβα με τις έρευνες της αστυνομίας να συνεχίζονται.

Ράπερ Θεσσαλονίκη Lamanif: Σκληροί στίχοι, γεμάτη αγριότητα

Η μέχρι στιγμής πορεία του «Lamaniff» ήταν τέτοια που τον έκανε να ταυτιστεί με το συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα. Από την απουσία των γονέων του που μένουν μόνιμα στην Γερμανία μέχρι τις σπουδές στον αθλητισμό στα Γιάννενα και στην φημολογούμενη εμπλοκή του σε κύκλωμα ναρκωτικών, ο «Lamaniff» φαίνεται πως είχε τους λόγους του για να ξεκινήσει την δική του επανάσταση εκφράζοντας την μέσα από σκληρούς στίχους.

Την εξαφάνισή του δήλωσε η γιαγιά του νεαρού μουσικού που μετέβη χθες στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού υπογράφοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση καθώς όπως αναφέρουμε πιο πάνω, οι γονείς του ζουν μόνιμα στην Γερμανία. Ο πατέρας του που ζει στο Αμβούργο της Γερμανίας μιλώντας στο protothema.gr, αποκάλυψε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος του ήταν μέσω ενός φωνητικού μηνύματος που άφησε στον τηλεφωνητή του.

«Μου άφησε ένα φωνητικό μήνυμα, λέγοντάς μου μπαμπα τι κάνεις» ανέφερε, για να προσθέσει: Του απάντησα λίγη ώρα αργότερα, καθώς ήμουν στη δουλειά μου. Ήταν η τελευταία φορά που τον άκουσα. ‘Εκτοτε το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημέμνο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ελπίζω να βρεθεί, ελπίζω να είναι ζωντανός».

Ράπερ Lamanif

Ράπερ Θεσσαλονίκη Lamanif: Στο στόχαστρο βίντεο που απειλεί

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στην διάθεση τους, από το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις απειλές του περί αυτοκτονίας, μέχρι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται να απειλεί εχθρούς και ανταγωνιστές.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο φίλος του, στου οποίου το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση.

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική. Όσο ασχολιόταν με τη μουσική ήταν όντως χαρούμενος. Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα…

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλοψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον. Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί και αν μπορώ να τον φιλοξενήσω να έρθει να ξεχαστεί.

Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο και ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω που είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις