Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς η πυροσβεστική με τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Παρασκευής για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της οδού Ορέστου στην περιοχή του Ιπποκράτειου, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, ενώ δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς η πυροσβεστική με τέσσερα υδροφόρα οχήματα, που την έθεσε άμεσα υπό πλήρη έλεγχο. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία. Η φωτιά περιορίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, ενώ προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ακαδημίας 100. Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για διαμέρισμα 8ου ορόφου. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα, δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Εθνική Οδός Πατρών – Πύργου: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες – ΙΧ πήρε φωτιά μετά από μετωπική

Φοβερό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της Μαραθιάς στις 15:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Το αιματηρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου έγινε όταν ο οδηγός ενός ΙΧ φέρεται να έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ που επέβαινε τριμελής οικογένεια, με ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το Ilialive στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα, μετά τη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά και επενέβησαν οι πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 9,5 ετών κοριτσάκι, είχε σπάσει το πρωί το χέρι του και είχε μεταφερθεί από τους γονείς του στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών. Επιστρέφοντας συνέβη το τροχαίο στο ύψος της Μαραθιάς. Τις συνθήκες του σφοδρού ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις